Art Home
Image default
Auto's en Motoren

Een bedrijfswagen huren was nog nooit zo gemakkelijk

Heb jij een bedrijfswagen nodig voor jouw werk en wil je deze graag huren bij echte experten? Dan zit je vast en zeker goed bij Move2Green uit Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst. Zij bieden al heel wat jaren de renting aan van een elektrische wagen tegen een lage prijs. Doorheen de jaren hebben ze hun aanbod steeds uitgebreid, waardoor ze je een mooi assortiment aan kwaliteitsvolle auto’s kunnen aanbieden.

Bespaar door een auto te huren

Een ecologische bedrijfswagen huren doe je het best bij Move2Green. Zij zorgen er namelijk voor dat je heel wat geld bespaart. Je kan zelfs de handige berekenmodule gebruiken om erachter te komen over hoeveel geld het gaat. Je staat gegarandeerd verbaast! Verder bieden ze verschillende types van renting van een wagen aan. Is een langdurig contract niet helemaal wat je zoekt? Dat is geen enkel probleem, want deze specialisten hebben eveneens een short term leasingcontract. Als je eenmaal gekozen hebt voor een bepaalde soort van contract, dan is het tijd om een auto te kiezen. Deze experten hebben hiervoor allerlei topmerken in hun wagenpark. Kies jij voor een Peugeot e-Expert? Of is een Honda meer jouw stijl? Of weet je misschien nog niet goed wat bij jouw situatie past? De vriendelijke medewerkers van deze autogarage kunnen je altijd helpen. Hun elektrische bedrijfswagen om te huren, is een milieuvriendelijke oplossing voor zij die een groot deel van de dag op de baan zijn. Je kan zo gemakkelijk je werk doen, terwijl je ook nog eens de wereld wat groener maakt.

Ontdek alle merken die deze autogarage te bieden heeft

Als echte specialist in de renting van een elektrische wagen hebben ze bij Move2Green nog heel wat meer merken in hun aanbod. Ga daarom zeker eens langs in hun garage of ontdek ze allemaal op hun website: move2green.be. Voor je het weet, rijd je zelf ook rond in een bedrijfswagen van deze onderneming.