Art Home
Image default
Eten en drinken

Uw bieren bestellen bij deze bierbrouwerij uit Geel

Wilt u als horecazaak unieke biertjes op uw kaart zetten? Dan raden we aan om Huisbrouwerij de Vliet te contacteren. Deze bierbrouwerij uit Ten Aard, nabij Geel, maakt decennialang bieren op een authentieke wijze. De ambachtelijke smaken van de Vliet-bieren zijn de laatste jaren bovendien verschillende keren gekroond op de World Beer Awards.

Drie redenen waarom u als horecazaak deze bieren op de kaart moet zetten

Door originele bieren te serveren, kunt als restaurant, café of hotel het verschil maken. Zo geeft u klanten een smaakervaring die ze niet overal zullen tegenkomen. Met het op de kaart zetten van de Vliet-bieren boekt u als uitbater gegarandeerd succes. We lijsten hieronder een aantal redenen op waarom dat is:

Prijswinnende bieren

De Vliet Tripel, de Vliet Dubbel én de Vliet Amber vielen allemaal in de prijzen op de jaarlijkse World Beer Awards. Voor de Vliet Tripel was het zelfs meteen prijs bij de eerste deelname van de bierbrouwerij uit Geel. Het ongefilterd blond streekbiertje van hoge gisting liet zo grote namen achter zich.

Ruim assortiment

De brouwerij heeft inmiddels een ruim assortiment om elke bierliefhebber op zijn wenken te bedienen. Wie compleet wil genieten van de volle smaak van een Vliet-bier heeft aan de Vliet Dubbel en Tripel de ideale keuze. Heeft u liever een zachtere smaak dan is de Vliet Spelt en de Vliet Amber precies wat u zoekt.

Ideaal te combineren met gerechten

De Vliet-bieren zijn echte aanraders in combinatie met een uitgebreid gerecht. De Vliet Amber bijvoorbeeld past perfect bij een salade of tapasplank. Uiteraard zijn deze bieren ook perfect als degustatiebier of om te drinken op een zomers terras. Welk Vliet-bier u klanten ook zullen kiezen: genieten, dat doen ze zeker!

Plaats uw bestelling vandaag nog

Bent u overtuigd om de Vliet-bieren op uw kaart te zetten? Dan belt u gemakkelijk naar deze bierbrouwerij uit Geel via de contactgegevens op hun website. Ook kan u bij hen langs gaan in Ten Aard om meer te weten te komen over hun uniek brouwproces. De familie Molenberghs alias de Vlietjes verwelkomt u graag!

https://www.huisbrouwerijdevliet.be/brouwerij/winnaar-bier-awards.php