Art Home
Image default
Cadeau

Top 3 vaderdagcadeaus

Elk jaar vieren we op de derde zondag van juni vaderdag in Nederland, ter ere van onze vaders en hun jarenlange opvoeding, verzorging en gezelschap. Om deze feestdag goed te vieren en je vader echt even helemaal in de watten te leggen, kun je je vader een uniek cadeau geven. Welke drie cadeaus zijn echter het leukste om te geven en zullen jou en je vader het langst bijblijven?

Drie topcadeaus voor je vader

Veel mensen vinden het moeilijk om een leuk cadeau te bedenken voor hun vader. Over het algemeen houden mannen ervan om iets actiefs en gezelligs te ondernemen, waardoor de volgende drie cadeaus erg toepasselijk zijn.

1. Toeren in een Volkswagenbusje

Allereerst kun je je samen met je vader en de rest van het gezin of de familie een dag lang vermaken in een Volkswagenbusje. Er worden diverse routes aangegeven die variëren tussen de 100 en 150 kilometer en tot twee mensen mogen het busje besturen. Ook kun je een heerlijk mandje met thee, koffie en wat lekkers erbij krijgen om Nederland niet met lege handen te verkennen. En dat allemaal in een klassiek busje van Volkswagen!

2. Rondleiding met een bierproeverij

Een ander perfect mannen cadeau is een bierbrouwerij bezoeken en hier een rondleiding krijgen. Hier kun je ook een proeverij aan toevoegen om te genieten van een aantal verschillende, verse biertjes en bijpassende hapjes. Zo leer je het brouwproces op een leuke manier kennen en kun je nieuwe smaken en favorieten ontdekken. Ook dit is een gezellig uitje, waarbij familie, vrienden en kennissen uitgenodigd kunnen worden. Voor elke bier liefhebbende vader is dit een uiterst geschikt uitstapje om nooit te vergeten.

3. Brunchen in de Euromast

Wil je liever samen met jouw vader een mooie, moderne stad vanuit de hoogte bekijken? Ga dan samen brunchen in de Euromast op wel 100 meter hoogte. Tijdens deze uitgebreide brunch kun je genieten van het mooie uitzicht over Rotterdam, terwijl je onbeperkt koffie en thee haalt en allerlei soorten broodjes proeft. De Euromast is met zijn 185 meter hoogte overigens de hoogste uitkijktoren van Nederland en verzorgt zo een ervaring om nooit te vergeten.