Art Home
Image default
Entertainment

Een leuk springkasteel in thema huren in de Kempen?

Is je kind een grote fan van een bepaald tv-programma of stripheldfiguur? Wordt jouw kind gek als hij/zij Olaf van Frozen ziet of is je spring-in-‘t-veld een echte dierenliefhebber? Dan is het misschien een leuk idee om voor zijn of haar volgende verjaardagsfeestje in de Kempen een springkasteel te huren. In Geel kan je daarvoor terecht bij het bedrijf It Takes 2. Zij hebben verschillende springkastelen die je kan gebruiken voor verschillende evenementen. Als je een feest houdt in een bepaald thema, kan je zelfs kijken of er een bijhorend springkasteel te verkrijgen is.

Leuk voor elk themafeestje

Als je graag een feestje in thema wil organiseren in de Kempen en er een bijpassend springkasteel bij wil huren, dan vind je op de website van It Takes 2 alle opties. Je vindt er onder andere met unicors of draken. Maar ze hebben er ook in thema’s van films zoals Nemo en Frozen. Als je dus een themafeestje organiseert of gewoon graag een springkasteel wil waarvan je kleine spruit staat te springen, dan vind je zeker wat je zoekt bij deze firma. Hu springkastelen worden regelmatig gecontroleerd dus ze kunnen je ook garanderen van voldoende veiligheid en netheid. Bovendien staan ze bekend om hun schappelijke prijzen. Zij willen namelijk dat ieder kind kan genieten van het leuks dat zij te bieden hebben.

Stel je vragen

Moest je toch nog met vragen zitten rond het huren van een springkasteel in de Kempen, dan kan je dit bedrijf uiteraard ook altijd contacteren. Dat kan door te bellen of een e-mail te sturen. Hun medewerkers beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Via het telefoonnummer kan je ook meer informatie vragen rond een specifiek springkasteel en deze ook reserveren voor de datum die jij in gedachten had. Is het springkasteel dat je wou al geboekt, dan zoeken zij met jou een ander springkasteel dat ook voldoet aan je wensen.

https://ittakes2.be/