Art Home
Image default
Dienstverlening

Dakwerken laten uitvoeren in de Kempen

Wil je graag dakwerken laten uitvoeren in de Kempen? Bij Roofdesign in Olen hebben ze heel wat ervaring in het plaatsen en renoveren van daken. Hun expertise hebben ze, naast de jarenlange ervaring, opgebouwd door constante bijscholing. Daardoor zijn ze ook steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en moderne normen en evoluties binnen de wereld van het daken leggen. Daarnaast geven ze jou goed onderbouwd advies op maat. Na een afspraak bij Roofdesign kan je starten aan de dakwerken in de Kempen die je graag wilt uitvoeren. Deze specialisten komen langs bij je voor een plaatsbezoek. Tijdens dit bezoek doen ze een uitgebreide opmeting. Geen detail ontgaat hen! Als je een nieuwbouw wilt plaatsen, hoeft dit plaatsbezoek niet: hier volstaan de bouwplannen.

Van offerte tot de plaatsing

Vervolgens gaan de kenners bij Roofdesign in Olen over tot een uitgebreide offerte opstellen. Hierin worden alle kosten verklaard, zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer je de offerte hebt doorgenomen is het aan jou om te kiezen of je de dakwerken in de Kempen wilt laten uitvoeren. Als je dat wilt, starten ze meteen. Als je je toch niet helemaal kunt vinden in de voorgestelde offerte, kan je dit bespreken en kijken de specialisten hoe jullie alsnog tot een akkoord kunnen komen. Deze kenners van daken kunnen je echter ook bij andere zaken verder helpen. Met hun kennis van de subsidies, fiscale voordelen en premies die je kunt krijgen om je dak te isoleren, te plaatsen of te vervangen, kan jij veel geld uitsparen. Wanneer er een akkoord is, is het tijd om jouw dak te plaatsen of te renoveren. De materialen worden geleverd en de coördinator stemt alles met jou af zodat je dak netjes en op tijd afgewerkt wordt.

Bewonder jouw nieuw dak

Nadat jouw dak netjes volgens jouw wensen geplaatst is, en alles tot in de puntjes is afgewerkt, bespreek je de oplevering van je nieuwe dak met de adviseur. Wanneer je volledig tevreden bent kan jij jouw nieuwe dak bewonderen en er nog jarenlang plezier aan beleven! Als je in Mechelen een dak wilt plaatsen, kan je ook bij deze specialisten terecht.

https://www.roofdesign.be/