Art Home
Image default
Dienstverlening

De beste service in deze fietsenwinkel nabij Leuven

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel met goede service in Heverlee, naast Leuven? Dan zit je goed bij Alec Bike Store. In onze moderne werkplaats schakelen we met plezier een tandje hoger om jou vlug weer op weg te helpen. Onze fietsexperten staan voor jou klaar met goede raad, expertise en een scherp oog voor de laatste nieuwe fietstrends.

Wat maakt hun uniek?

Bij Alec Bike store vind je maar liefst 500 fietsen terug. Daarnaast vind je in deze fietsenwinkel vlakbij Leuven ook verschillende e-bikes en fietsaccessoires. Ze hebben fietsen voor alle fietsliefhebbers, of je het nu graag wat sneller hebt of liever rustig door de stad fietst. Je kan ook terecht in de fietsenwinkel nabij Leuven voor al jouw fietsherstellingen of -onderdelen. Breng jouw favoriete tweewieler gerust binnen en de experten van Alec Bike Store nemen hem maar al te graag onder handen, en dat binnen de vijf werkdagen. Je krijgt zelfs een vervangfiets mee zodat je trouwe tweewieler niet al te hard moet missen. Je kan ook zelf fietsonderdelen kopen en je zelf wagen aan de herstelling. Het team staat je evengoed graag bij met goede raad en tips. Je ontdekt het ruime aanbod in de fietsenwinkel, of in hun virtuele etalage.

Ontdek de service

Heb je een fiets gevonden die jouw hart sneller doet slaan, maar ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem. Bij Alec Bike Store kan je een testfiets meenemen zodat je kan voelen of jullie een klik hebben. Dankzij de grote winkeloppervlakte hebben ze ook altijd een uitgebreide stock van onder andere elektrische fietsen, koersfietsen, mountainbikes en nog veel meer. Ze werken ook nauw samen met enkele fietsverzekeraars en staan je graag bij om jouw stalen ros zo goed mogelijk te verzekeren. Nadat je een fiets kocht bij Alec Bike Store monteren ze ook al je fietsaccessoires moeiteloos op je nieuwe tweewieler en in de eerste drie maanden na aankoop ben je welkom voor een gratis check-up. Bezoek snel de winkel in Heverlee, of scrol door het eindeloze aanbod op de website.