Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Zoveel meer dan een fietsenwinkel in Antwerpen

Van een fietsenwinkel in Antwerpen verwacht u wellicht vooral dat ze fietsen verkopen en misschien een helm en fietsbel. Amici di Bici is daarentegen zoveel meer! Daar kan u niet alleen producten van topmerken kopen, zoals de kwaliteitsvolle schoenen Lake CX332, maar bijvoorbeeld ook een bike fitting krijgen. Zo bent u steeds zeker dat de fiets die u koopt, volledig aangepast is aan uw voorkeuren en lichaam.

Indoor trainingsruimte

Naast hun assortiment aan fietsen van merken zoals Eddy Merckx en de schoenen zoals Lake CX332 beschikt deze fietsenwinkel in Antwerpen eveneens over een trainingsruimte. Daar kan u indoor trainen tijdens de wintermaanden. Wanneer er bijvoorbeeld sneeuw op de baan ligt, hoeft u niet langer thuis te blijven en uw training stop te zetten. U houdt eenvoudigweg uw conditie op het hoogste niveau door dagelijks een paar uur te gaan oefenen in hun trainingsruimte. In die ruimte staan er twee verschillende soorten fietsen, namelijk de Wahoo Kickr Bikes en de Wahoo Kickr Power. De prijs om op een van deze fietsen te trainen, hangt af van de duur. Als u slechts een uurtje wilt rijden, betaalt u slechts 15 euro. Voor twee uur bedraagt de prijs 25 euro en voor drie uur 35 euro. Zo bepaalt u zelf eenvoudig hoe lang u juist wilt oefenen. Daarnaast verwachten ze bij Amici di Bici dat u enkele zaken zelf meeneemt, wanneer u gaat trainen in hun ruimte. Heeft u bij hen al de nieuwe Lake CX332 gekocht? Dat is ideaal, want fietsschoenen en kledij zijn verplicht in de trainingsruimte. Verder wordt er ook verwacht dat u handdoeken, sportdrank en douchegerief met u meeneemt.

Reserveer telefonisch een plaats in de trainigsruimte

Om te kunnen fietsen in de speciale ruimte van deze fietsenwinkel in Antwerpen, zal u eerst een reservering moeten plaatsen. Op die manier kunnen ze iedereen altijd verzekeren van een plaats in de trainingsruimte. Neem hier vandaag nog telefonisch contact voor op en ga morgen al langs om uw training verder te zetten! Op hun website vindt u alvast meer informatie over hun aanbod en trainingsruimte: amicidibici.be.