Art Home
Image default
Dienstverlening

Een machinebreukverzekering voorkomt u veel ellende

Wanneer u op zoek bent naar een machinebreukverzekering kunt u terecht bij Winsurances in Waregem. Met de verzekering die u bij hen kunt afsluiten bent u beschermt tegen de kosten die komen kijken wanneer een machine plots kapotgaat of vervangen moet worden. De experts van deze verzekeringsmakelaardij kijken graag met u mee voor het afsluiten van het beste pakket.

Zij bieden veel meer dan een machinebreukverzekering

Bij Winsurances bent u in goede handen voor de beste verzekeringen. Zo hebben zij naast een machinebreukverzekering ook een speciale brandverzekering voor bedrijven. Op deze manier bent u maar ook uw bedrijf voorzien van de beste verzekeringen. De experts van de verzekeraar kijken graag met u mee welk type pakket het beste aansluit op uw bedrijf. Een aantal basiswaarborgen staan vast, echter kunt u er zelf voor kiezen om uw machinebreukverzekering of brandverzekering verder aan te vullen. Zo is uw bedrijf optimaal verzekerd in alle mogelijke situaties van rampspoed. Voor een machinebreukverzekering is handig voor bedrijven waar vele machines onderdeel zijn van het dagelijkse gebruik. Met zo’n verzekering bent u beschermd bij:

  • Onhandigheid en onervarenheid
  • Vallen en stoten van machines
  • Het falen van machines

Dit zijn een aantal standaard punten die in de verzekering zitten. Echter heeft u bij hen de mogelijkheid om deze verder uit te breiden met bijvoorbeeld de betaling van herstelkosten. U bepaalt zelf tot hoeverre u verzekerd wilt zijn. Door een afspraak te maken met de specialisten van deze verzekeraar krijgt u advies op maat.

Maak een afspraak

Laat u informeren door de experts van Winsurances in Waregem. Deze verzekeraar staat voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor de perfecte verzekering. Van brandverzekering voor bedrijven tot een machinebreukverzekering, u regelt het bij hen. Neem contact met hen op voor een vrijblijvend adviesgesprek gericht op uw bedrijf.