Art Home
Image default
Dienstverlening

Een Eva Calor-pelletkachel en nog zo veel meer bij deze specialist

Heeft u interesse in een pelletkachel? Dan moet zit u op de goede plek bij Ecovlam uit Wortegem-Petegem. Ze hebben namelijk een ruim assortiment aan allerlei topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle Eva Calor-pelletkachel? Dan bent u zeker van kwaliteit. Dit Italiaanse merk voert continu tests en kwaliteitscontroles uit om deze kwaliteit te garanderen. Bovendien houdt er voortdurend een gespecialiseerd team het fabrieksproces in de gaten. Naast dit Italiaanse merk, dat gekend staat voor zijn mooie designs, hoge kwaliteit, milieubewustzijn en veiligheid, verkopen ze ook verschillende andere merken. Wat dacht u van bijvoorbeeld van Phebo Stufe, Nordic Fire of Dielle? U vindt hun modellen overigens terug in hun toonzaal, waar u indien nodig ook gerust om extra uitleg kunt vragen.

Waarom zou u kiezen voor een pelletkachel?

Vraagt u zich af waarom u moet kiezen voor een Eva Calor-pelletkachel of een pelletkachel van een ander merk, in plaats van een gewone kachel of centrale verwarming? Er zijn heel wat voordelen verbonden aan pelletkachels, zowel op ecologisch als op economisch vlak. Zo zijn pellets een relatief goedkope brandstof waardoor u zuinig kunt stoken met een hoog comfort. Een hele zak pellets gaat vrij lang mee ten opzichte van houtblokken. U hoeft dus er dus niet om de zoveel tijd een nieuwe houtblok op te gooien. Een pelletkachel heeft ook minder onderhoud nodig en bovendien heeft u geen last van rook. Daarnaast vermindert u zure regen en het broeikaseffect en bent u minder afhankelijk van de olielanden. Denkt u dat het gebruik van een pelletkachel nogal ingewikkeld is? Dat is helemaal niet het geval! Bovendien vindt u op hun website een uitgebreide beschrijving van de werking van een pelletkachel.

Neem contact op of ga langs

Heeft u interesse in een Eva Calor-pelletkachel? Dan is het aangeraden om gewoon eens langs te gaan in hun toonzaal in Wortegem-Petegem. Zij vertellen u graag meer over de verschillende modellen van dit prachtige Italiaanse merk en geven advies op maat. Uiteraard kunt u ook uw vragen telefonisch of via e-mail bestellen.

https://ecovlam.be/