Art Home
Image default
Vervoer en transport

Vaste mest kopen en snel laten leveren

Bent u een landbouwer en komt het zaaiseizoen er weer aan? Dan wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn, zodat u meteen aan de slag kunt wanneer het zo ver is. Merkt u dat u door uw voorraad vaste mest zit? Dan is het dringend tijd om nieuwe vaste mest te kopen. Het is een goed idee om dat te doen bij een échte specialist, zo bent u immers zeker dat de mest van goede kwaliteit is. Renske’s BVBA uit Poppel is zo’n specialist. Zij verkopen allerlei soorten grondstoffen zoals mest, verschillende soorten graan, hooi en stro aan allerlei boeren, landbouwers en bedrijven. Ze zorgen hierbij altijd voor een snelle, veilige levering van uw bestelling.

Levering via walking floor-transport

Bestellingen als graan of vaste mest worden geleverd met behulp van walking floor-transport. Een type vrachtwagen die speciaal ontworpen is om losgestorte stoffen te vervoeren. Wat er dan zo speciaal aan? De trailer bij dit type transport bevat een hydraulische vloer. Op deze manier kan de lading vaste mest gemakkelijk gelost worden zonder dat u letterlijk uw handen vuil moet maken. Er moet bovendien niet gekiept worden, waardoor de lading op elke mogelijke plek gelost kan worden, zolang deze bereikbaar is voor de vrachtwagen. Door uw vaste mest te kopen bij deze specialist, bent u niet enkel zeker van kwaliteit, maar ook nog eens van een vlot leveringsproces. Waar wacht u dus nog op?

Vraag uw offerte aan bij deze specialist

Wilt u graag vaste mest kopen bij Renske’s BVBA? Vraag dan uw offerte aan en geniet van de vele voordelen! Bij vragen of opmerkingen kunt u hen altijd contacteren. Dankzij hun lange ervaring en brede expertise op het gebied van grondstoffen en transport, kunnen ze u ongetwijfeld op de perfecte manier van informatie voorzien. U kunt de contactgegevens vinden op de website van deze expert.

https://renskes.be/