Art Home
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today is de site voor het zoeken naar banen in Belgie

Meer dan 800.000  unieke bezoekers komen elke maand naar  vacatues.today. Hun netwerk van jobboards stelt werkzoekenden op de eerste plaats door hen de mogelijkheid te bieden cv’s te plaatsen, vacatures te zoeken en te zoeken naar bedrijven die interessant zijn. Elke dag openen ze nieuwe kansen voor duizenden mensen.

Bij vacatures.today helpen ze mensen bij het vinden van een baan. Meer dan 20 van hun collega’s over de hele Belgie doen dit. Op basis van echte verhalen en gegevens helpen ze bedrijven om de beste werknemers en werkzoekenden de perfecte baan te vinden.

1. Dien binnen 5 minuten een vacature in (gratis) *
Registreer, voeg een functiebeschrijving toe en plaats deze helemaal gratis.

2. Adverteer vacatures om meer kandidaten aan te trekken
Aangezien vacatues.today elke dag duizenden vacatures toevoegt, worden gratis vermeldingen die eerder zijn geplaatst, naar beneden gedrukt in de zoekresultaten. Om in de kortst mogelijke tijd meer werkzoekenden aan te trekken, plaatst u uw vacatures in de categorie “Adverteren”.

Geadverteerde vacatures zijn de vacatures die een werkzoekende als eerste te zien krijgt in de zoekresultaten op vacatues.today en die meer reacties krijgen dan gratis vacatures.

3. Beheer kandidaten
Reacties ontvangt u per e-mail. U kunt vacatures en kandidaten ook beheren via het werkgeverspanel op vacatures.today.

Bekijk cv’s, plan interviews en controleer referenties in uw account.

Jobs

https://vacatures.today/