Art Home
Image default
Management

International management

HET ECHTE ‘VERHAAL ACHTER DE CIJFERS’ BEGRIJPEN

Vandaag de dag zijn veel bedrijven internationaal actief, of het nu gaat om beperkte regionale export of uitgebreide verkoop- of toeleveringsactiviteiten op buitenlandse markten. Is het vermogen om door internationale marktkansen te navigeren en complexe grensoverschrijdende operaties te managen, de kern van jouw ambities en interesses? Dan is de masteropleiding International Management aan de Utrecht University School of Economics (U.S.E.) iets voor jou.

Bekijk de video van het International Management Programma.

 

ONDERZOEKSEXPERTISE BIJ UTRECHT

Deze multidisciplinaire master is gebaseerd op de onderzoeksexpertise van de Universiteit Utrecht en geeft je een diep theoretisch inzicht in de complexe interacties die spelen in het internationale bedrijfsleven. Hoewel dit programma zeer praktijkgericht is, leert het je te putten uit een stevige basis in internationale economie en bedrijfskundige theorieën om uitstekende resultaten te leveren voor een organisatie.

 

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

In de Master in International Management richt je je op:

 

Effectief en ethisch management en leiderschap in een complexe internationale omgeving;

De wisselwerking tussen economisch beleid, financiële markten en instellingen in een internationale bedrijfscontext;

Strategie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ethiek en menselijk gedrag, als kernaspecten van internationaal management;

De rol van cultuur en prikkels in het gedrag van managers, bedrijven en overheden bij grensoverschrijdende interacties;

Het ontwikkelen van het vermogen om effectief aan te passen en te opereren in elke internationale werkomgeving in veel verschillende gebieden en organisaties.

Lees meer over het studieprogramma.

 

“Deze master leert je hoe je beslissingen neemt en een organisatie leidt in een wereldwijde, onzekere en complexe omgeving.

 

Professor Samuele Murtinu, gewoon hoogleraar International Business

PROGRAMMADOELSTELLINGEN

De MSc in International Management biedt u:

 

een brede vorming in internationale economie en management

een diepgaand inzicht in de interactie tussen beleidsacties en bedrijfsbeslissingen vanuit een internationaal bedrijfsperspectief

een duidelijk inzicht in de rol die instellingen, cultuur en stimulansen spelen in het gedrag van economische actoren en beleidsmakers

uitstekende analytische, sociale en communicatieve vaardigheden

een duurzame visie op management en leiderschap waarin de behoeften van alle belanghebbenden worden erkend en in aanmerking genomen

een kwalificatie die zeer gewild is in de huidige geglobaliseerde wereld van het bedrijfsleven en het management.

 

CARRIÈREVOORUITZICHTEN

Na afronding van de MSc in International Management bent u grondig voorbereid om te werken in een wereldwijde bedrijfsomgeving waarin u complexe problemen beheert, zoals wereldwijde marketing en financiën, wereldwijd waardeketenbeheer, crosscultureel beheer en strategieën voor markttoegang in het buitenland. Uw vaardigheden op het gebied van economisch onderzoek, ervaring met bedrijfsanalyse en professionele vaardigheden zullen uw profiel verder versterken. Na je afstuderen ben je goed voorbereid op een scala aan verschillende (internationale) carrièremogelijkheden in consulting, bedrijfsstrategie en -ontwikkeling, corporate venture management en start-ups. Lees meer over mogelijke carrièreperspectieven.

 

TOELATING

Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze Master? Bekijk de toelatingseisen.

 

Internationale alumni

De Universiteit is trots op haar alumni over de hele wereld. Elk jaar zijn er meer afgestudeerden die studenten helpen met hun carrière, partners zijn in onderwijs en onderzoek, en investeren in academische projecten. Al meer dan 130 jaar faciliteert en versterkt het Utrechts Universiteitsfonds de relaties van de universiteit met haar alumni. Bezoek de respectievelijke pagina’s om meer te weten te komen over onze projecten en activiteiten.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/