Art Home
Image default
Zakelijk

Juridisch advies inwinnen in omgeving Antwerpen

Voor het inwinnen van juridisch advies nabij Antwerpen wilt u natuurlijk aankloppen bij een professionele partij. Een bedrijf dat bekend is met alle huidige wetten en regelgevingen en deze moeiteloos toepast op actualiteiten. Caluwaerts Uytterhoeven is sinds 2001 dé juridische partner van (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen. U bent hier dus aan het juiste adres voor een gedegen advies voor uw juridische zaak rondom Antwerpen. Caluwaerts Uytterhoeven heeft vestigingen in Antwerpen, Brussel en Luik. Ook is dit advocatenkantoor lid van LawExchange International. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd een professional in de buurt is!

De specialist in bouwrecht en andere domeinen

Dit advocatenkantoor heeft diverse experts in huis die een jarenlange ervaring hebben met juridisch advies omtrent bouwrecht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vastgoedtransacties, maar ook aan bijvoorbeeld bouwgeschillen of overheidsopdrachten. Al uw vragen over bouwrecht of gerelateerde zaken hieraan, stelt u aan de professionals van Caluwaerts Uytterhoeven. Naast bouwrecht zijn deze advocaten onder andere gespecialiseerd in de domeinen:

  • Ondernemen
  • Insolventie & herstructurering
  • Personeel & Partners
  • Overheidsopdrachten & PPS
  • Verzekeringen

Dit is slechts een greep uit de diverse specialismen waarvoor u bij deze advocatenonderneming terecht kunt. De advocaten van deze onderneming hebben ieder eigen vakdomeinen waarin zij gespecialiseerd zijn.

Altijd een advocaat in de buurt voor juridisch advies

Met de ondersteuning van de advocaten van dit kantoor, weet u zeker dat u er nooit alleen voor staat. Zij zijn namelijk aangesloten bij LawExchange International, een internationaal netwerk van advocaten. De advocaten binnen dit netwerk zijn verdeeld over 29 verschillende landen en zijn onderdeel van een onderneming van ruim 2000 advocaten. Leden van dit netwerk behouden een nauw professioneel en persoonlijk onderling contact. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van verschillende vakdomeinen. Neem dus snel contact op met Caluwaerts Uytterhoeven en bespreek de mogelijkheden voor juridisch advies in omgeving Antwerpen!

https://www.legaloffice.be/