Art Home
Image default
Dienstverlening

De mogelijkheden die een professionele vertaler u biedt

Heeft u behoefte aan een vertaler of een tolk? U hoeft niet ver te zoeken. In de regio Antwerpen biedt ADW Vertalingen de oplossing voor uw vertalingsvraagstukken. Aan de hand van een perfecte tekst wordt ervoor gezorgd dat uw boodschap helder overkomt. Er wordt vertaald in zowel Europese talen, maar ook Aziatische talen (Chinees, Japans, Koreaans), Arabisch, Turks en enkele Afrikaanse talen. Bij dit vertaalbureau in Antwerpen gaat een professionele vertaler of een team van vertalers met uw opdracht aan de slag. Er wordt gewerkt aan een krachtig eindproduct. Mocht u behoefte hebben aan tolkwerk, proeflezen of copywriting? Dan kan het vertaalbureau in Antwerpen u ook daarbij helpen. Dankzij jarenlange ervaring kan de organisatie u zo goed mogelijk ontzorgen. Er wordt gewerkt met talencombinaties voor het meest efficiënte beheer en de uitvoering van opdrachten door een professionele vertaler.

Discreet beheer van uw opdracht

Indien u een opdracht geeft aan een professionele vertaler van het vertaalbureau in Antwerpen, dan wordt deze op discrete wijze voor u beheerd. Dankzij jarenlange ervaring kan alle zorg over uw teksten uit handen worden genomen. Dankzij de mogelijkheid om meerdere talencombinaties uit te voeren voor meertalige projecten, kunt u uw projecten uiterst efficiënt uitvoeren en beheren. U bundelt de krachten met een team van gedreven, enthousiaste vertalers en proeflezers, die stuk voor stuk een passie hebben voor taal en vertalen. U geniet van de beste service en de expertise van specialisten. Geen opdracht is te gek.

Kies dit vertaalbureau voor al uw vertaalopdrachten

Bij het vertaalbureau in Antwerpen kunt u terecht voor al uw vertaalopdrachten, groot en klein. U krijgt een professionele vertaler toegewezen die u van a tot z begeleidt en steun biedt waar nodig. U kunt zowel zakelijke, technische als medische teksten indienen. Hetzelfde geldt voor beëdigde vertalingen van onder andere een juridisch document. Samen met u gaan de deskundige vertalers aan de slag om een document naar hun moedertaal te vertalen. U kunt terecht voor contracten, bijsluiters, oprichtingsakten, rapportages en meer.