Art Home
Image default
Woning en Tuin

Krijg paramedisch slaapadvies bij een beddenwinkel in regio Antwerpen

Kunt u vaak niet in slaap vallen en weet u niet zeker of dit aan uw matras of slaaphouding ligt? Bij Dormex, dé matrassenwinkel en beddenwinkel net buiten Antwerpen, krijgt u wanneer u een afspraak maakt persoonlijk advies van een gerenommeerd paramedisch slaapadviseur.

Slaapt u slecht?

Slecht slapen kan een grote invloed hebben op uw dagelijks leven en kan de kwaliteit van uw leven drastisch omlaag halen. Slaapstoornissen kunnen meerdere oorzaken hebben. Woont u in de buurt van Antwerpen? Kom voorbij bij beddenwinkel Dormex en laat u informeren over de verbeteringen die u in uw slaapgedrag kan doorvoeren. Een oud, doorgezakt matras of een matras dat niet goed bij uw slaaphouding past kunnen de oorzaak zijn van slecht slapen. Ook kan een verkeerd kussen klachten veroorzaken. Slaapt u bijvoorbeeld op uw buik, maar u heeft een matras en kussen voor zijslapers? Dan zal u dat direct merken. Probeer in de showroom van matrassenwinkel Dormex verschillende matrassen en kussens uit en laat u adviseren door één van de experts. De bedden-en matrassenwinkel is in de buurt van Antwerpen te vinden.

Shop een nieuw matras van beddenwinkel Dormex

Vaak slaapt u niet direct goed op een nieuw matras, omdat de spieren in uw lichaam eerst moeten wennen aan de nieuwe ondergrond. Dit zal minimaal 3 of 4 weken duren. Het kan zijn dat u het iets warmer heeft in bed als daarvoor, omdat uw bloedsomloop niet afgekneld wordt door uw nieuwe matras. Na 5 tot 6 weken zal u merken dat u een heel stuk beter slaapt en u uw nachtrust weer terug heeft. Het is dus moeilijk om in een korte tijd in een showroom zelf de beste matras uit te zoeken zonder begeleiding. Belangrijk is dus dat u zich laat informeren door een paramedisch slaapadviseur bij deze beddenwinkel in Antwerpen. Dat kan op afspraak bij matrassenwinkel Dormex in Wuustwezel, te vinden net buiten Antwerpen.

https://dormex.be/