Art Home
Image default
Beauty en verzorging

Deze kapper uit regio Antwerpen weet van wanten

Indien u op zoek bent naar een kapper in de regio Antwerpen waar u helemaal op kan vertrouwen, dan moet u zeker Hair Masters Plus in Beveren-Waas eens een bezoekje brengen. In dit salon werken enkele absolute haarexperten samen om een brede waaier aan verschillende knip-en verzorgingsprocedures aan te bieden. Zowel dames als heren kunnen hier in de kappersstoel plaatsnemen voor een verzorgde kleuring of kundige knipbeurt waar ook echt geluisterd wordt naar de wensen van iedere klant. U kan hier ook altijd terecht voor vragen over haar en mode, de experten van Hair Masters Plus helpen u gegarandeerd verder. Zo doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat u achteraf met een tevreden gevoel naar huis terugkeert.

Kleurtechnieken bij de vleet

Begeef u naar Beveren-Waas (op een half uurtje van Antwerpen) om bij Hair Masters Plus te genieten van professioneel verzorgde haarprotheses en haarextensions. Ook indien u een ombré wenst te laten zetten, zit u juist bij deze experten. Deze speciale kleurtechnieken, die nu ook langzaamaan België aan het veroveren is, wordt het haar aan de wortel meer gekleurd dan in de puntjes. Dit geeft een mooi, vol en dynamisch effect aan uw haar. Weet u eigenlijk zelf nog niet goed wat u wil, behalve dat u het eens tijd vindt voor verandering? De experten hier aanwezig geven u graag advies. Eventueel is zelfs een echte haaranalyse een mogelijkheid!

Neem hier plaats in de kappersstoel

Een andere troef van deze kapper uit Antwerpen is de eigen lijn haarverzorgingsproducten, zoals haarmaskers, shampoos en conditioners. Deze kan u zowel in de winkel als in hun eigen gespecialiseerde webshop aanschaffen. Zo kan u zelfs als u alleen onder de douche staat, genieten van de goede zorgen van Hair Masters Plus. Plan snel een afspraak met deze klasbakken en laat u verwennen! Voor contactgegevens, begeef u naar hun website.