Art Home
Image default
Woningen

Steeds meer bedrijven kiezen voor kunststof CNC

Kunststof wordt zeer vaak toegepast. Zowel bij gebruiksvoorwerpen als in auto’s, boten en vliegtuigen om maar eens wat uitersten te noemen. Daarbij is het zeer belangrijk dat de kunststof goed wordt afgewerkt. Kunststof met CNC-afwerking geniet daarbij de voorkeur. Dit zorgt ervoor dat het product lang meegaat en er aantrekkelijk uitziet. Als het bewerken dan ook nog snel en professioneel kan worden gedaan dan levert dat uitsluitend tevreden klanten op. Inno-Mould is zo’n bedrijf. Het is een betrokken familiebedrijf dat al generaties lang ‘in de kunststof’ zit. Zij doen niet alleen afwerking, maar verzorgen onder andere ook professioneel gietwerk.

Zorg voor een goede presentatie van je product

Als je een nieuw product ontwikkelt dan wil je dat natuurlijk goed in de markt zetten. De uitstraling is daarbij heel belangrijk. Het is een aspect dat als één van de eersten wordt beoordeeld. Als iets er niet mooi of nuttig uitziet dan zal dit de verkoop zeker niet bevorderen. Daarom is kunststof CNC-afwerking heel belangrijk. Dit komt bovendien de kwaliteit van het product ten goede. Duurzaamheid is vandaag de dag bij veel innovaties een speerpunt. Als je product duurzaam is, is er vaak meer belangstelling voor, zowel door particulieren als door bedrijven die het als halffabricaat willen inzetten voor hun eindproduct.

Vraag een prijsopgave bij de professional in CNC

Wil je je product laten bewerken met kunststof CNC, neem dan contact op met Inno-Mould in Beveren-Waas. Je kunt zowel telefonisch als per e-mail een prijsopgave aanvragen. Deze krijg je zo snel mogelijk toegestuurd. Er kunnen zowel kleinere als grote partijen worden bewerkt in het CNC-machinepark. Uiteraard gebeurt de bewerking altijd in nauw overleg met de klant. Eventueel kan vooraf een proef worden gedaan zodat het resultaat kan worden beoordeeld alvorens een grote partij wordt verwerkt. Voor informatie over de diensten van het bedrijf kun je vanzelfsprekend ook contact opnemen.

https://www.innomould.be/