Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialist in ontwerp en productietechnologie

Als u op zoek bent naar een specialist in ontwerp en productietechnologie, of een kenner die u bijstaat bij het ontwikkelen van een elektronisch product, kennen wij hét bedrijf dat voldoet aan al uw wensen en noden: Limtronics in Zonhoven, nabij Hasselt. Zij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van elektronica, van ontwerp tot het op de markt brengen van een afgewerkt product. Ze bieden u brede ondersteuning tijdens het ontwikkelingsproces en kunnen ook na het op de markt brengen of in gebruik nemen van uw toestel bijstand verlenen door bijvoorbeeld herstellingen uit te voeren.

Deze specialisten begeleiden u van a tot z

Met veel aandacht voor detail en een heldere, transparante communicatie leveren deze specialisten steeds uitstekend werk. U zult merken dat ze flexibel zijn en eerlijk over alles wat wel én niet mogelijk is. Zo zult u snel een duidelijk beeld kunnen vormen van wat er haalbaar is in uw ontwerp. Want daar start het proces bij: een goed ontwerp. Dat bepaalt u samen met Limtronics, die uitgebreid met u aan tafel zitten om te kijken wat uw wensen en noden zijn. Zo komt u samen tot een technische specificatie waarover beide partijen tevreden zijn. Op het moment dat jullie een schema zijn overeengekomen en het ontwerp afgerond is, gaan de specialisten in elektronica over naar de volgende fase in de productietechnologie: mechanische componenten ontwikkelen om tot een prototype te komen. Wanneer dit prototype er is, wordt dit uitgebreid getest. Hiervoor worden trouwens officiële testhuizen aangesproken, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo weet u zeker dat wanneer het product dat u hebt laten ontwikkelen klaar is om op de markt te komen, alle fouten er uitgehaald zijn!

Hulp op maat bij al uw elektronicaproblemen

Dit bedrijf staat u bij, van het ontwerp tot het moment dat uw afgewerkt elektronisch product de markt opkomt, en zelfs daar voorbij. Zij zijn gespecialiseerd in ontwerp en productietechnologie die u zoekt. Met hun heldere communicatie en jarenlange ervaring staan ze u bij van a tot z. Als u een probleem heeft gerelateerd aan elektronica staan ze voor u klaar met kant en klare oplossingen en uitgebreide ondersteuning.