Art Home
Image default
Dienstverlening

Meer naamsbekendheid door social media marketing

Ben je eigenaar van een bedrijf en wil je meer naamsbekendheid, leads of meer inkomsten krijgen? Heb je zelf tot nu toe nog niet veel met social media kanalen gedaan? Of heb je al wel een account aangemaakt op een social media platform maar heeft het nog niet geleid tot het doel wat je voor ogen had? Dan kan het social media bureau Your Business Online je hier uitstekend bij ondersteunen. Door de opgebouwde ervaring in verschillende bedrijfstakken, weten ze welke strategie ze moeten inzetten voor jouw type bedrijf. Zij kunnen ervoor zorgen dat personen zich gaan identificeren met jouw merk. Door je merk te introduceren bij mensen, kan je bepalen welke doelgroep interesse heeft in jouw product of dienst. Door de geïnteresseerde mensen weer te benaderen kun je ze overhalen om voor jouw merk te kiezen.

Facebook marketing

Omdat Facebook een veelgebruikt social media kanaal is, kan facebook marketing interessant zijn om voor jouw bedrijf in te zetten. Via dit kanaal kun je interactie hebben met jouw doelgroep. Door Facebook weet je waar de interesse ligt van je doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld je doelgroep vragen of ze interesse hebben voor een nieuw product dat je wilt gaan verkopen. Met de feedback die je hierop krijgt, kun je je product verder verbeteren.

YouTube Marketing

Ook YouTube is een belangrijk social media platform. Via dit kanaal worden video’s bekeken en gedeeld. Je kunt dit platform goed inzetten voor zakelijke promotie. Je kunt daarbij denken aan influencers (een persoon met veel volgers die een bepaald product of dienst aanprijst). Maar ook een bedrijf die You Tube gebruikt om zich te presenteren om zijn doelgroep te bereiken. Door het kijken van een video over een product of dienst is een kijker van de video vaak sneller geneigd om tot een aankoop over te gaan.