Art Home
Image default
Onderwijs

Met dit onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs leren jouw leerlingen op hun eigen tempo

Wanneer je op zoek bent naar uitdagend onderwijsmateriaal voor leerlingen in het basisonderwijs, kun je terecht bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. In het uitgebreide aanbod van deze educatieve uitgeverij vind je fysiek en digitaal onderwijsmateriaal waarmee kinderen in het basisonderwijs zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Als een leerling behoefte heeft aan meer uitdaging omdat de reguliere opdrachten die hij of zij op school maakt te eenvoudig zijn, zijn er extra oefeningen beschikbaar. Dit geldt ook, wanneer een leerling juist baat heeft bij bonusoefeningen omdat hij of zij moeite heeft met een bepaald vak. Met de digitale leermiddelen van deze specialist oefenen leerlingen ook thuis aan de eettafel of lekker op de bank, gewoon met een tablet of laptop op schoot.

Je kunt vrijblijvend een proefpakket aanvragen bij deze uitgeverij

Ben je benieuwd naar een bepaalde titel in het aanbod van deze gespecialiseerde uitgeverij? Dan kun je een proefpakket van die titel aanvragen, waarna je alle delen uit één serie ontvangt. Als je tevreden bent met de materialen, betaal je de bijgevoegde factuur. De boeken zijn dan van jou. Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden met de boeken, dan kun je ze uiteraard terugsturen. Het is ook mogelijk om een persoonlijk proefpakket te bestellen. Dit pakket mag uit meerdere verschillende titels bestaan. Het is echter niet mogelijk om een persoonlijk proefpakket te retourneren. Het team van deze uitgeverij helpt je graag verder als je een proefpakket aan wilt vragen, of als je hier eerst meer over wilt weten.

Stel je vragen direct via de website

Wil je graag een proefpakket aanvragen, om te ontdekken of het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van deze uitgeverij bij jou en je leerlingen past? Dan neem je direct contact met het team van deze specialist op via hun website. Als je iets wilt vragen over een specifiek boek, neem je eveneens contact met ze op. Het enthousiaste team van Educatieve Uitgeverij Kinheim voorziet je graag van advies en helpt je verder.

https://www.kinheim.be/