Art Home
Image default
Meubels

Industriele tafelpoten van staal

Creëer een industriële woonstijl met tafelpoten van staal

Bij Nordstahl stroomt er industrieel bloed door de aderen. Nordstahl is een Dutch design merk, gericht op betaalbaar design. stoere ontwerpen voor in- en exterieur. Door de eindeloze mogelijkheden kunt u zelf allerlei meubels samenstellen, zonder daar de hoofdprijs voor te moeten betalen. Zo kunt u bij Nordstahl terecht voor industriële tafelpoten van staal, maar ook industriële kastframes en plankdragers zijn hier verkrijgbaar.

 

Stel zelf uw industriële meubel samen

Nordstahl heeft vele verschillende modellen eettafelpoten, bankpoten en ook loungeframes. Zo shopt u bij Nordstahl enkel het frame en zorgt zelf voor het hout of eventueel steen. Op zoek naar een ervaren schrijnwerker? Kijk dan eens tussen de verkooppunten, hier staan vele verschillende vakmensen tussen waar u beslist met een gerust hart een mooie set kunt bestellen.  

Doordat Nordstahl lossen frames verkoopt kunt u geheel naar wens uw eigen meubelen samenstellen. U bent niet gebonden aan standaard afmetingen van bijvoorbeeld een eettafel uit een woonwinkel die ze in grote getalen tegelijk inkoopt. Met de industriële stalen onderstellen kunt u alle kanten op, zo kunt u uw eigen set maken, ook nog eens in de juiste maatvoering. Neemt u dezelfde bankpoten als de poten voor onder de eettafel of gaat u de uitdaging aan en kiest u 2 verschillende modellen?  

 

Duurzaam design, dat is waar Nordstahl voor staat

Nordstahl staat voor duurzaam. Producten moeten van degelijke kwaliteit zijn zodat deze lang mee gaan. Betaalbaar design van degelijke kwaliteit, wie zegt daar nee tegen? Bij Nordstahl vinden ze het van groot belang dat enkel de allerbeste kwaliteit wordt geleverd, hierdoor worden alle onderstellen afgewerkt met een dekkende, matte poedercoating.

De poedercoating wordt geleverd in de kleuren pure white en steel black zodat er voor ieder interieur iets passends te vinden is.

Doordat de onderstellen voorzien zijn van een poedercoating hebben deze een veel langere levensduur dan onderstellen die voorzien zijn van bijvoorbeeld een blanke lak. Deze zullen op den duur altijd gaan roesten, ook binnen. Door de poedercoating, welke erin wordt gebakken, blijven de onderstellen mooi en zijn deze gemakkelijk te reinigen.

 

Hoe vast is maatvast? Zo vast!

De industriële tafelpoten van staal worden met uiterste precisie ontworpen. Aan elk detail wordt gedacht. Het is van groots belang dat u een onderstel ontvangt welke tot in de puntjes perfect is. De stalen onderstellen worden altijd geproduceerd in mallen en gesneden op de laser waardoor deze maatvast zijn en u verzekerd bent van telkens weer dezelfde kwaliteit.