Art Home
Image default
Financieel

In recreatief vastgoed investeren op basis van rendement

Wilt u graag in vastgoed investeren met een gegarandeerd rendement? Dan kiest u voor recreatief vastgoed. In eigen land zijn tal van vakantieparken te vinden op de meest unieke plaatsen. De vraag naar deze binnenlandse vakanties neemt al jaren toe en daarmee is een investering in recreatief vastgoed een uitstekende keuze. Het kent tevens veel voordelen, waarvan de belangrijkste zonder meer is dat een garantie op een rendement van circa 3% tot 5% de belofte is. U heeft hierbij keuze uit een vast rendement met garantie óf u kiest voor iets meer risico en gaat voor de opbrengst uit de huur die door gasten wordt betaald. Het verhuurpercentage is hierbij van groot belang.

Heeft het voordelen om in vastgoed te investeren?

Ja, het heeft zeker veel voordelen! Investeren in vastgoed zit al jaren in de lift. Niet onlogisch, want met de huidige spaarrentes is het één van de beste alternatieven om toch nog rendement op uw vermogen te bewerkstelligen. Daar komt bij dat investeringen in vastgoed een aantal aanzienlijke voordelen kent. Zo hoeft u geen kosten te maken over het rendement dat u behaalt. Ook kunt u btw terugvorderen en wordt u volledig ontzorgd door de partner met wie u in zee gaat. Deze verzorgen het onderhoud, management en nog veel meer taken. In combinatie met de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is investeren in recreatief vastgoed daarom een meer dan volwaardige investering van uw vermogen.

Maak een keuze uit topparken en locaties voor uw investering

Onder bepaalde omstandigheden is het bij recreatief vastgoed erg belangrijk om rekening te houden met de locatie waar u investeert. Bij Center Parcs Vastgoed krijgt u de keuze uit diverse gerenommeerde parken op de beste locaties. Ook krijgt u een uitgebreid inzicht in de staat van de woning die u koopt én komt u veel te weten over de recente verhuurgeschiedenis. Zo weet u precies waar u aan toe bent alvorens u een investering doet. 

https://www.centerparcs-vastgoed.be/