Art Home
Image default
Bedrijven

Hoe vastgoed beleggen een solide basis vormt

Investeren in vastgoed kent grote voordelen, zo kunt u er op de lange termijn een aardig zakcentje mee binnen halen. Door huur te vragen aan de huurders van vastgoed kunt u een stabiel tweede inkomen opbouwen. Het grote voordeel ten opzichte van andere vormen van beleggen, is dat u een goed beeld heeft van wat de belegging op lange termijn kan opleveren. De financiële markten zijn verraderlijk: de waarde van een aandeel kan van de ene op de andere dag kelderen. Vastgoed heeft een min of meer stabiele waarde: er is altijd vraag naar.

De simpele kracht van huur

Vast rendement als huur levert een tweede inkomen. Het eerste inkomen, vaak afkomstig uit loondienst is een ‘actief’ inkomen – u heeft zich hiervoor moeten inspannen. Doet u dat niet, dan kunt u ontslagen worden en zal uw inkomen er op achteruit gaan. Huur is een ‘passief’ inkomen: u krijgt het (mits de huurder zo netjes is om te betalen) iedere maand. Het enige dat u hoeft te doen om huur op te strijken, is een huurder vinden en goede afspraken maken.

Investeren in vastgoed is goud

In vastgoed beleggen? Het antwoord voor uw kapitaal. Het is iets dat lang niet iedereen met extra geld op zijn of haar rekening realiseert: maar door uw geld te beleggen in vastgoed, kunt u een behoorlijk rendement behalen. Wie aan beleggen denkt, denkt in eerste instantie aan aandelen. Beleggen is echter een stuk breder dan dat: bij Center Parcs Vastgoed kunt u beleggen in recreatief vastgoed, oftewel: vakantiehuisjes. Deze vakantiehuisjes blijven hun waarde behouden, ook al staat de markt in rep en roer. Investeren in vastgoed is een ideale manier om rendement te scoren. Wat u daarvoor hoeft te doen? Niets bijzonders: enkel een contract afsluiten.

Vastgoed succesvol beleggen

Wie in vastgoed belegt, weet: investeren leidt tot mooi resultaat. Investeert u in recreatief vastgoed, dan investeert u in iets tastbaars – steen, hout en mortel. Een unieke eigenschap van vastgoed is dat het waardevast is en niet of nauwelijks gevoelig voor veranderingen op de markt.