Art Home
Image default
Recreation / Food

Het is een werkelijke opluchting

Meer mensen dan je denkt laten een cosmetische ingreep uitvoeren, dit hoeft niet altijd een grote ingreep te zijn zoals een borstvergroting in Nederland. Het kunnen ook kleine dingen zijn zoals een bovenooglid correctie. Bij een ooglidcorrectie bovenoogleden wordt er een kleine sectie gemaakt in het bovenste ooglid, daar wordt een klein stukje huid weg gehaald wat er vaak voor zorgt dat de oogleden hangen, er een vermoeide blik is ontstaan door de oogleden of men gewoonweg veel overtollige ooglidhuid heeft. Er wordt daar dus een klein stukje huid weg gehaald, wat ervoor zorgt dat de oogleden weer strakker zijn, het is natuurlijk wel zo dat er nog genoeg huid over is om gewoon de ogen te kunnen sluiten.

Na het weg snijden van de huid wordt het weer gedicht, vaak kan men na de sectie weer naar huis. Het ooglid zal lichtelijk opzwellen en zal uiteindelijk blauw, paars en geel kleuren. Dit komt door dat er gesneden is in de huid en is heel normaal. Wanneer de plek wordt gekoeld met ijs, zal de zwelling en de bloeduitstorting sneller weg trekken. Het is daarom aan te raden om na zo een ingreep eventjes vrij te nemen van het werk, dit komt omdat het vaak niet heel erg charmant eruitziet, en het pijn kan doen. Dit is natuurlijk niet echt bevorderend op de concentratie.

Het kan een hele opluchting zijn om een bovenooglid correctie uit te voeren. Het kan namelijk zo zijn dat je dit hebt gedaan omdat je voorheen een vermoeide blik had terwijl je je hartstikke opgewekt voelde. Dit kan het gevolg dus zijn van hangende oogleden of overtollige huid welke je op je oogleden hebt. Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep en kan daarom gemakkelijk en snel worden gemaakt. Daarnaast is het ook niet echt een grote ingreep. Het is altijd het overwegen waard wanneer je twijfelt over de blik die je uitstraalt omdat je ogen toch wel hetgeen zijn waar men als eerste naar kijkt.

http://faceland.nl/