Art Home
Image default
Beauty en verzorging

Bent u op zoek naar een privékliniek?

Bij Mediclinic vindt u de perfecte arts voor uw plastische ingreep. Zij zijn al jarenlang actief als privékliniek en bieden een perfecte service met een aanpak op maat en in alle discretie. U kan bij hen met een gerust hart terecht. Ze bespreken een tijd voor de ingreep alle details met u en geven u genoeg tijd om na te denken of u wil doorgaan met de ingreep. Hierdoor krijgen zij van vorige cliënten steeds een positieve feedback.

Niet enkel plastische chirurgie, maar ook esthetische dermatologie

In deze privékliniek vindt u een arts die uw lichamelijke onzekerheden kan oplossen. Samen met u overloopt hij uw wensen en toont hij hoe hij kan helpen. Voor een geslaagde borstvergroting, liposuctie of neuscorrectie kan u hier dus best eens gaan polsen wat uw persoonlijke oplossing zal zijn. Na de ingreep geniet u van een volledige nazorg en monitoring van het genezingsproces. U kan uitgaan van de professionele en discrete aanpak van alle medewerkers van dit instituut. Ook bij problemen of onzekerheden op de huid, zoals rosacea, rimpels, spataders of striemen kan deze privékliniek u van uw zorgen verhelpen. Een punt van onzekerheid bij een groot deel van de vrouwen zijn de borsten. De artsen van deze kliniek zijn gespecialiseerd in borstvergrotingen. Tijdens een verkennend gesprek gaan ze met u op zoek naar een geschikte oplossing voor uw wensen. Het is namelijk belangrijk dat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet en dit hangt erg af van lichaam tot lichaam. Tijdens dit gesprek kan u ook al uw vragen stellen en krijgt u een eerlijk en professioneel antwoord. Laat die dokter Google dus maar links liggen!

Bekijk hun dienstverleningen

Op de website van deze privékliniek kan u bij de borstvergroting al enkele voor- en na-foto’s van voorbije ingrepen bekijken. Zo ziet u hoe uw lichaam kan veranderen. Voor een meer persoonlijk beeld van het resultaat na de ingreep maakt u een afspraak. Op de website kan u alle contactgegevens vinden.

https://www.mediclinic.be/nl/behandeling/borstvergroting