Art Home
Image default
Woning en Tuin

Het genot van een schuifvliegendeur

Wanneer het zomer is wil je natuurlijk niets liever dan kunnen genieten van frisse lucht in je woning. Het enige wat je hiervan meestal weerhoudt, is de overlast aan insecten. Een schuifvliegendeur is dan de oplossing! Schuifvliegendeuren worden gemakkelijk aan de schuifdeurpartij gemonteerd waarna je hem met alle gemak open en dicht kunt schuiven.

Dit gebeurt geruisloos en vloeiend. Schuifvliegendeuren nemen geen onnodige ruimte in beslag en gaan erg lang mee vanwege de hoogwaardige materialen die worden gebruikt.

Hoe steekt een schuifvliegendeur in elkaar?

Schuifvliegendeuren worden eenvoudig geïnstalleerd tegen iedere schuifdeur in je woning. Hierbij worden ze plat tegen de schuifdeur gemonteerd, waarbij de schuifvliegendeur rolt door middel van rolwagentjes bovenin de rail. Op de vloer wordt hij geleid door een geleider. Door deze uitstekende constructie zal de schuifvliegendeur nooit uit zijn kader lopen.

Alle producenten van schuifvliegendeuren maken gebruik van uitmuntende materialen zoals gemoffeld aluminium, vliegengaas uit glasfiber vervaardigd en volmateriaal PVC-snoer. Hierdoor gaan schuifvliegendeuren zeer lang mee en zijn ze dus een uitstekende investering voor je woning.

Schuifvliegendeuren op maat

Voor alle schuifdeuren, van alle soorten, maten, en materialen, kan er een schuifvliegendeur op maat gemaakt worden. Ook heb je in de meeste gevallen de keus uit verschillende kleuren voor de afwerking. Zo worden ze esthetisch praktisch onzichtbaar. In vele gevallen heb je ook de optie om een schopplaat toe te voegen, waardoor je de schuifdeur met je voeten kunt opmaken.

Daarnaast behoort een kattenluik of hondenluik tot de mogelijkheden. Tevens zijn er voor het insectengaasmateriaal in de meeste gevallen verscheidene opties. Schuifvliegendeuren zullen je leven in de zomer gegarandeerd een stuk aangenamer maken!