Art-home

Een bedrijfsuitje met overnachting bij een bijzondere groepsaccommodatie

Haal meer uit uw bedrijfsuitje door nét dat stapje verder te durven gaan. Een middagje bowlen is goed voor de teamgeest, maar zal niet lang aanhouden als het onderwerp bij de koffieautomaat. Verleng het bedrijfsuitje met een overnachting en geef u twee dagen (of meer) volledig over aan de Westernboerderij. Dit is een bijzondere groepsaccommodatie die zich verstopt heeft tussen de prachtige groene heiden van de Veluwe. Het Wilde Westen is te proeven bij aankomst door het aanzicht van de tipi’s die naar de hemel pronken en de karakteristieke aankleding.

Een bindingsdag gedurende een bedrijfsuitje met overnachting

Bij de Westernboerderij is het mogelijk om mee te doen aan bindingsdagen. Dit zijn dagen waarop werknemers elkaar beter leren kennen door verschillende activiteiten uit te voeren. Hierdoor leren ze elkaars grenzen, maar ook die van henzelf beter kennen. Er is ook een teambuildingsarrangement, waarbij uw werknemers elkaar niet alleen beter leren kennen, maar elkaar ook nodig hebben. Beide programma’s kunnen zowel buiten als binnen worden gehouden, omdat de Westernboerderij een geschikte binnen- en buitenruimte biedt. Hierdoor is deze bijzondere groepsaccommodatie het hele jaar door beschikbaar voor allerlei bindingsactiviteiten.

Een overnachting maakt uw bedrijfsuitje nog leuker

Na een hele dag zich in het Wilde Westen gewaand te hebben, is het ook fijn voor uw werknemers om bij te kunnen komen. De dag kan worden afgesloten met een hapje en een drankje, maar hoe fijn is het om dan niet op tijd te op te hoeven staan? Om niet te bedenken of u nu wel of niet kan drinken? En hoe zat het ook alweer met de carpool? Een bedrijfsuitje met overnachting is een antwoord op al deze vragen. Deze bijzondere groepsaccommodatie onderscheidt zich door haar unieke sfeer en die trend zet zij door als het gaat om overnachtingen. Bij de Westernboerderij zijn er tipi’s beschikbaar die het hele jaar geschikt zijn om in te overnachten. Een bedrijfsuitje met overnachting in het Wilde Westen tot in de puntjes georganiseerd is alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.