Art Home
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze apotheker uit Lier helpt u er zo weer bovenop

Voelt u zich wat minder en wilt u daarvoor advies inwinnen omtrent de geneesmiddelen die u daarvoor kunt innemen? Ga dan zeker langs bij Apotheek Van Look uit Lier. Deze apotheker heeft twee vestigingen in Lier: in het centrum (Apotheek Van Look) en Apotheek Twee Neten (aan de rand van Lier). In beide vestigingen staan de ervaren medewerkers graag voor u klaar met advies over uw geneesmiddelen.

De diensten die deze apotheker uit Lier aanbiedt

U kunt voor vele diensten terecht bij deze apotheker. Zo verkopen ze niet enkel geneesmiddelen, maar ook make-up en andere verzorgingsproducten die geschikt zijn voor mensen met allergieën. Ook wanneer uw huisdieren zorg nodig hebben kunt u terecht bij deze apotheker uit Lier. Zij raden bijvoorbeeld aan om uw geliefde kat of hond voldoende te ontwormen en voorzien speciale voeding indien dat nodig is. Verder kunt u bij hen terecht voor tips en tricks, zoals wat te doen met verlopen geneesmiddelen. Zij helpen u ook met checklists, voor wanneer u bijvoorbeeld op reis vertrekt en een reisapotheek wilt meenemen of waarop u moet letten wanneer u juist een baby heeft gekregen. Bovendien treden zij ook op als huisapotheker, die u bijstaat bij het innemen van uw medicatie. De farmacie stelt uw schema op, zorgt voor persoonlijke begeleiding en werkt nauw samen met uw huisarts. U kunt dus steeds rekenen op deze apotheker uit Lier.

Bezoek deze apotheker uit Lier

Ook wanneer u zorg nodig heeft na een operatie, ongeval of sportblessure of wanneer u een dagje ouder wordt, staat deze apotheker uit Lier voor u klaar. Zij bieden een brede waaier aan artikelen aan die uw leven gemakkelijker maken, zoals steunkousen, drukverbanden, breukbanden en andere hulpmiddelen om thuisverzorging makkelijker te maken. Heeft u nog vragen voor deze professionele bandagist uit Lier? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens op hun website.