Art Home
Image default
Gezondheid

Doe een beroep op de diensten van deze kinesist uit Wetteren

Laat uw pijn of revalidatie aanpakken door een kinesist uit regio Wetteren die weet wat hij doet. Deze specialist gelooft in een persoonlijke aanpak en analyseert uw klachten steeds op een grondige manier. Door middel van een vraaggesprek en gerichte lichamelijke testen zoekt hij naar de kern van het probleem, om deze vervolgens zo optimaal mogelijk te bestrijden. Door kinesitherapie bij deze expert te volgen, bent u gegarandeerd van uw probleem af. Lees er hieronder meer over.

Manuele therapie bij deze kinesist uit Wetteren

Er zijn verschillende soorten behandelingen en kinesitherapieën beschikbaar bij deze kinesist uit Wetteren, maar sinds enkele jaren is hij gespecialiseerd in manuele therapie. Bij deze soort therapie ligt de focus op het losmaken van stroeve gewrichten en spieren op een zachte manier. Hiermee geraakt u effectief af van zeurende pijnen in uw gewrichten of spieren. Binnen de manuele therapie evalueert en behandelt deze professionele kinesist uit Wetteren het lichaam in zijn geheel. Met mobilisaties en manipulatie kan hij gewrichten beter laten functioneren en de lichaamshouding in balans brengen. Verder biedt deze specialist in revalidatie en kinesitherapie nog andere behandelingen aan, zoals neurologische revalidatie, andullatietherapie, kinesiotape, B-E-St en ga zo maar verder.

Maak een afspraak bij deze professional

Voor de eerste sessie, het intakegesprek, rekent deze professional uit Massemen een uurtje uit, voor bijkomende behandelingen rekent hij een half uur tot drie kwartier. Bent u geïnteresseerd in de diensten van deze professionele kinesist uit regio Wetteren? Of heeft u vragen over de behandelingen en vindt u de antwoorden niet terug in de veelgestelde vragen? Geen zorgen! Wanneer u telefonisch of via e-mail contact opneemt met deze ervaren expert, staat hij u met veel plezier te woord. U kunt ook het contactformulier invullen, dan koppelt deze specialist graag naar u terug met meer informatie omtrent de behandelingen die hij aanbiedt.