Art Home
Image default
Eten en drinken

Bladerdeeg recepten van Tante Fanny voor feestjes

Steel op het volgende feestje de show met verrassende deeghapjes die je eenvoudig thuis klaar maakt met de bladerdeeg recepten van Tante Fanny. Misschien ken je de verse deegproducten van Tante Fanny wel. In veel supermarkten worden de deegsoorten van dit merk verkocht. Heerlijk vers bladerdeeg op rol, speciaal deeg voor pizza’s en deeg voor het maken van quiche en taart bijvoorbeeld. Alle deegsoorten zijn vrij van kunstmatige smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten en de ingrediënten worden altijd met zorg geselecteerd. Met dit deeg is het dan ook heerlijk bakken. Ben je nog op zoek naar een leuke recepten voor een verjaardagsfeestje of gezellig avondje met vrienden? Ook daarvoor zit je goed bij Tante Fanny.

Serveer de lekkerste bladerdeeghapjes

Je vindt op de website van Tante Fanny de meest heerlijke bladerdeeg recepten, maar ook recepten om een hartige quiche te maken of een friszoete taart bijvoorbeeld. Je kunt eenvoudig zoeken op de deegsoort die je gaat gebruiken. Daarnaast kun je recepten filteren op een smaak. Wil je iets zoets serveren? Wat dacht je van de bladerdeeg recepten voor aardbei twisters, cinnamon roll crumble met appel of spijsbonbons? Of zoek je juist iets hartigs? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de bladerdeeg recepten voor mini-pies,  bladerdeegpakketjes en bladerdeeghapjes met tapenade.

Wat is een feestje zonder taart?

Zoete en hartige taarten bakken, wordt met het verse deeg van Tante Fanny steeds gemakkelijker. Het deeg voor het maken van quiche en taart is namelijk al rond van vorm en het deeg is opgerold in bakpapier. De basis voor het maken van quiche en taart heb je daarmee in huis. Op de website van Tante Fanny kun je verder inspiratie opdoen. Via gratis te downloaden receptenboekjes of door te zoeken op specifieke ingrediënten bijvoorbeeld. Zo kun je met behulp van Tante Fanny jouw gasten een heerlijk stukje zelfgemaakte zoete of hartige taart voor schotelen.