Art Home
Image default
Eten en drinken

Doortafelen op z’n Grieks in restaurant Hoeven

De Grieken weten het al eeuwen en in Grieks restaurant Hoeven ‘Mythos’ weten ze het ook: hoe fijn het is om gezamenlijk urenlang te tafelen. Met goed gezelschap, heerlijk eten en goede wijn wil men voorlopig niet van tafel. Schuif aan in Mythos, een restaurant in Hoeven, voor een proefje van de Griekse keuken en Griekse gezelligheid. Eerst krijgt u een glaasje Ouzo, een Griekse aperitief, om in de stemming te komen. U geniet met vrienden, familie of een geliefde van het lekkerste eten en ongekende gastvrijheid. Laat de sterke verhalen en grappen maar komen. Voorlopig zit u hier goed.

Geen haast

Door en door, zo gaat het vaak in onze wereld. Altijd rennen en vliegen is iets waar we gewend aan zijn. De meeste Nederlanders nemen niet veel tijd voor de avondmaaltijd. Zonde, want het diner is juist een goed moment voor genieten, ontspanning en gezelligheid met elkaar. Dat mag best even duren. De vriendelijke mensen van het restaurant te Hoeven zorgen voor een snelle bediening maar geven u ook de kans om te genieten van wat ze op tafel zetten. Een heerlijk diner in Mythos na een lange dag werken is dus een moment van bijkomen en een goede gelegenheid om eens goed te praten. Een wijntje erbij en genieten maar.

Griekse sferen

Zowel binnen als buiten in het restaurant in Hoeven zit u goed. Binnen geniet u van mooie muurschilderingen en de unieke uitstraling van het gebouw, dat gedeeltelijk uit een oude smederij bestaat. De rest van het restaurant is ingericht met Griekse ornamenten als pilaren en heeft een sfeervol karakter door het deels zichtbare baksteen. In deze setting laat u zich verwennen met de lekkerste gerechten uit Griekenland waar dikwijls een bijzondere draai aan is gegeven. Op een comfortabele stoel natuurlijk, want dat is belangrijk bij het tafelen. Bij mooi weer zit u buiten op het terras met schattige blauwe luikjes. Nog één glaasje wijn dan.