Art Home
Image default
Recreation / Food

Aziatisch restaurant Schiedam

Wilt u naar een Aziatisch restaurant in Schiedam? Ga dan naar die van ons. Daar vindt u het lekkerste wat men uit de Oriënt kan krijgen. Ons Oosterse restaurant Schiedam biedt heerlijke hapjes uit China en Japan. Zo hebt u een brede keuze in maaltijden en versnaperingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor sushi. Dat is een traditioneel visgerecht waarbij er rijst en zeewier wordt gebruikt. En zo zijn er soepen met tomaat, kip en rund. Wat je ook wilt eten of proeven, men kan daarvoor bij ons restaurant te Schiedam terecht.

Plaats nu een reservering en zorg ervoor dat u een all-in arrangement regelt voor uzelf, voor uw gezin en de rest van uw familie. Op die wijze kunt u uw geliefden verrassen op een gezellige avond uit waarbij u niet veel kwijt bent. U kunt immers onbeperkt eten en drinken. Ja, ook drinken is erin meegerekend. Kom daarom naar ons restaurant in Schiedam en geniet van ons lekkere voedsel.

Grote variëteit aan gerechten

We bieden in ons Aziatische restaurant te Schiedam een grote variëteit aan gerechten aan. Daarbij kunt u denken aan traditionele soepen, aan sushi, maar ook andere hapjes staan op het menu zoals deegballetjes gevuld met vlees of garnaal. En verder zijn er nog de wok mogelijkheden. Door te kiezen voor wok of teppan yaki kunt u de smaak van de Oosterse keuken proeven. Daarbij wokken of grillen gespecialiseerde koks voor u de beste kwaliteit groente en vlees waardoor u er een heerlijke maaltijd op na houdt. U bepaalt zelf wat er wordt klaargemaakt, opdat u zelf controle hebt over de smaak van het gerecht. Ga daarvoor naar ons restaurant Schiedam en stel uw eigen hoofdgerechten samen.

Schepijs na

Wanneer u eenmaal voldaan bent in ons Aziatische restaurant Schiedam dan kunt u nog eens all-you-can-eat natafelen door te kiezen uit een keur van schepijs dat bereid is volgens Italiaans recept. Verder zijn de warme chocoladefonteinen niet te vergeten en onze toppings die een dessert van ons restaurant in Schiedam helemaal afmaken.