Art-home

5 verschillende leuke bakrecepten

Als je van bakken houdt of graag zou willen beginnen met bakken, dan kun je wel wat hulp gebruiken. Met de kant en klare recepten van Boter en Bloem vind je niet alleen de leukste baksels die je eenvoudig thuis kunt maken, maar kun je ook alle ingrediënten in de juiste porties thuisbezorgd krijgen. We geven je alvast wat inspiratie met 5 verschillende bakrecepten waarmee jij jouw vrienden en familie kunt verrassen.

1. Boterkoek

Boterkoek is een echte klassieker als het aankomt op Nederlandse bakrecepten. Dit is dan ook een recept die er bij iedereen wel goed in gaat. Via de website kun je het recept vinden voor een ideale boterkoek en kun je ook de ingrediënten bestellen die je nodig hebt voor het maken van deze lekkernij. Met de foto’s en instructies ben je binnen een uur al klaar!

2. Brownies

Ook brownies gaan er vaak goed in, zeker als ze gemaakt worden met echte chocolade. Wil jij graag brownies maken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van het recept van Boter & Bloem. De ingrediënten liggen voor de je klaar om verzonden te worden. Je hoeft dus zelf niks in huis te halen en alleen maar de bestelling te plaatsen. Het enige dat jij hoeft te doen is de instructies te volgen in het recept.

3. Chocola en pindakoeken

Wil je de koekjes maken zoals jouw oma dat deed maar heb je geen idee hoe dit moet? Dan is daar gelukkig ook een recept voor. Met dit recept maak je chocolade- en pindakoeken in een handomdraai. Het recept is zo gemaakt dat zelfs een beginnend bakker zonder ervaring de lekkerste koeken kan maken. Net als met alle andere recepten die je op de website vindt kun je ook hiervoor de ingrediënten perfect afgemeten bestellen.

4. Worteltaart

Ben je klaar voor een iets grotere uitdaging die zeker in de smaak zal vallen? Kies dan voor de worteltaart. Deze taart bestaat uit verschillende lagen cake met meerdere soorten vullingen. Je hoeft je niet druk te maken over de hoeveelheden die je nodig hebt en of je alle ingrediënten wel kunt vinden, die worden natuurlijk gewoon bij jou thuisbezorgd.

5. Rocky Road

Als je een liefhebber van chocola bent, dan is dit een geweldig recept. Rocky Road is een lekkernij die bestaat uit verschillende ingrediënten die worden samengevoegd door chocola te gebruiken. Makkelijk om te maken en vooral heerlijk om op te eten!