Art Home
Image default
Gezondheid

Probeer stress te verminderen op een natuurlijke manier

Stress verminderen kan met natuurlijke stoffen en plantenextracten die u helpen uw hersenwerking te optimaliseren. MY®HEALTH uit Kermt is een specialist in Vlaanderen die drie formules heeft ontwikkeld waarmee u problemen met vermoeidheid, nachtrust en stress kunt verminderen. Deze zijn uiteraard NUT-genotificeerd en ontwikkeld samen met Belgische wetenschappers en conform de Belgische wetgeving. Aan noötropica worden geen bijverschijnselen gekoppeld. U kunt ze dus veilig nemen. Ze worden niet voor niets aangeraden en verkocht door artsen en zorgverleners.

De letterlijke betekenis

Noötropica is een woord dat komt uit het Grieks. Het is samengesteld uit twee verschillende woorden, namelijk ‘nous’, wat geest betekent en ‘tropein’, wat staat voor keren of wenden. Het zijn dus middelen die uw geest ten goede veranderen en die fungeren als ondersteuning van uw hersenfuncties.

Drie formules voor drie problemen

MY®HEALTH heeft drie verschillende noötropica ontwikkeld die elk een ander probleem ondersteunen. My Sleep is bedoeld voor iedereen die problemen heeft een goede nachtrust te krijgen en bevat onder andere valeriaan en melatonine. My Focus is specifiek samengesteld voor mensen die meer energie nodig hebben, die zich moeten concentreren en voor een beter geheugen. Deze formule bevat dan ook bacopa en cafeïne. Als laatste is er de My Relax formule en deze richt zich op mensen die stress ervaren in hun leven. Hierin vindt u passiflora en magnesium voor het stimuleren en terugbrengen van het geestelijk evenwicht.

Geniet altijd van een voordeel

De noötropica van deze specialist zijn genotificeerd, ontwikkeld in Vlaanderen en gemaakt van natuurlijke stoffen en plantenextracten. Dat betekent dat u ze veilig kunt nemen en zich geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van uw lichaam. Dat maakt van deze producten ideale voedingssupplementen. Omdat deze formules wetenschappelijk onderbouwd zijn en daardoor als zeer doelgericht en effectief worden omschreven, heeft u er ongetwijfeld baat bij. Deze hulpmiddelen zijn het antwoord op uw problemen met stress, slaap en vermoeidheid. Geniet snel van de voordelen van deze voedingssupplementen en vraag meer informatie aan deze specialisten.

https://www.myhealth.be/