Art Home
Image default
Dienstverlening

Investeer in een luchtdichtheidstest voor uw bedrijf of woning

De vakmannen bij Thermodetect specialiseren zich in de luchtdichtheid meten in gebouwen. Hun diensten zijn toegankelijk voor bedrijven van elke omvang, maar ook particuliere woningen. Het bedrijf bestaat uit een ervaren team dat over jarenlange ervaring beschikt. Ze sporen luchtlekkages op door een grote ventilator in de deur te plaatsen. Vervolgens creëren ze over- en onderdruk en dit is de sleutel tot de opsporing van lekken. Bij een zwakke luchtdichtheid concluderen ze dat uw ongecontroleerde ventilatie te sterk is. Dit heeft vaak als gevolg dat u lijdt van een verlies aan warmte, koeling en zelfs energie. Iets dat u zonder twijfel wilt vermijden als bedrijfs- of woningeigenaar. Kies voor besparing en laat een luchtdichtheidstest uitvoeren.

Vermijd extra kosten door uw luchtdichtheid te laten testen

Bij Thermodetect garanderen ze u een luchtdichtheidstest met optimaal resultaat. Het type gebouw maakt niet uit want ze zijn actief in elke soort markt. We zetten de soorten gebouwen even op een rijtje voor u:

  • Nieuwbouw
  • Bewoonde woning
  • Appartementsgebouw
  • Bedrijfsgebouw (industrie inbegrepen)

De grootte van het gebouw maakt geen verschil want ze gaan geen uitdagingen uit de weg. Ze beschikken over deskundig materiaal waarmee ze in allerlei gebouwen de luchtdichtheid feilloos kunnen meten. Op basis van de resultaten van hun luchtdichtheidsmeting stellen zijn een rapport op in klare taal. Hiermee kunt u eventuele actie ondernemen om uw luchtverlies in te perken. Door een optimale luchtdichtheid te creëren doet u ongetwijfeld uw portefeuille een groot plezier.

Schakel deze firma in om uw luchtdichtheid te meten

Heeft u vragen voor dit team uit Beervelde alvorens u een afspraak maakt om uw luchtdichtheid te laten meten? Stel ze allemaal door Thermodetect te e-mailen of eventueel zelfs op te bellen. U vindt op hun website alvast een rijkdom aan informatie over de luchtdichtheidstest. Informeer uzelf en kies vervolgens om te besparen op energie dankzij een luchtdichtheidsmeting.