Art Home
Image default
Woningen

Eenvoudig immo verkopen in regio Heist-op-den-Berg?

Bent u op zoek naar een ervaren immokantoor dat u kan helpen bij de verkoop van uw immo in de regio van Heist-op-den-Berg? Dan kan u best eens aankloppen bij Briljantimmo in Elewijt. Dit immobiliënkantoor begeleidt u tijdens het volledige verkoopproces en biedt bovendien ook een gratis schatting en financieel advies aan.

Verkoop gemakkelijk uw vastgoed

Dankzij deze vastgoedexpert hoeft u zich geen zorgen maken tijden een verkoopproces. Zo’n proces is altijd emotioneel, waarom u ook beslist te verkopen. De makelaars begeleiden u persoonlijk en verzekeren u een goede prijs voor uw immo in de regio Heist-op-den-Berg. Bent u benieuwd naar het verkoopproces? Hieronder vindt u een overzicht van alle stappen die deze makelaars voor u nemen.

–        Opstellen van een verkoopplan aangepast aan uw pand

–        Technische fiche en andere attesten verzamelen

–        Advertenties maken met professionele foto’s

–        Organiseren van bezoeken vanuit klantenbestand en nieuwe klanten

–        Onderhandelingen begeleiden en verkoopovereenkomst opstellen

Deze vastgoedspecialist is gevestigd in Elewijt, een deelgemeente van Zemst. Ze zijn actief in die regio en verkopen immo in onder andere Heist-op-den-Berg en Mechelen. Dankzij een realistische waardebepaling weet u waaraan u uw huis, appartement, kantoor of grond kan verkopen. Dit is ook goed voor de kopers, omdat zij meteen een goed beeld krijgen en weten dat ze niet veel lager moeten bieden. De makelaars hebben ook een goed zicht op wat verkoopt. Daarom kan u hen ook inschakelen voor homestyling, dat is het klaarmaken van uw huis voor de foto’s. Zij raden u dan aan om nog een klein klusje te laten uitvoeren of een muur anders te schilderen waardoor het pand aantrekkelijker wordt. Vaak levert dit ook een hogere verkoopprijs op.

Schakel hen in voor het volledige plaatje

Immo verkopen in de regio van Elewijt en Heist-op-den-Berg wordt heel wat makkelijker en zelfs zorgeloos dankzij deze vastgoedspecialist. Op briljantimmo.be kan u hun diensten bekijken en ook een zicht krijgen op de verschillende panden die zij verkopen. Via de website maakt u ook gemakkelijk een afspraak met deze makelaar.

https://www.briljantimmo.be/