Art Home
Image default
Mode en Kleding

Een damesboetiek in Heist-op-den-Berg met wat extra’s

Bent u op zoek naar een gezellige damesboetiek in Heist-op-den-Berg, met niet enkel een uitgebreide collectie, maar ook een aantal leuke extra’s? Dan zit u goed bij Monclé Boutique. Monja en Nancy zijn twee vriendinnen die deze winkel openden om hun passie voor mode te kunnen delen met u. Ze deden eerst jarenlang ervaring op de in de modesector en staken toen deze ervaring in een stijlvolle damesboetiek in Heist-op-den-Berg. In de webshop van Monclé Boutique kunt u bijvoorbeeld damesbroeken online kopen, maar u vindt er ook hun uitgebreide collectie kleding, schonen en accessoires.

Welke extra’s zijn er?

Naast een uitgebreide kledingcollectie, aangevuld met stijlvolle schoenen en accessoires, vindt u op de website van Monclé Boutique ook enkele leuke extra’s. Zo doen ze bijvoorbeeld voor elke nieuwe collectie een originele fotoshoot, zodat u direct een duidelijk overzicht heeft van alle nieuwe stukken. Daarnaast organiseren ze ook regelmatig events, waar u altijd welkom bent. Zo doen ze bijvoorbeeld een modeshow, waar u de mooiste stukken kunt bewonderen op hun prachtige modellen. Tot slot organiseren ze ook elke tweede donderdag van de maand Soirée Monclé. Op deze laatavond shopping bent u van harte welkom om tussen 18 en 22u te shoppen met uw vriendinnen, voorzien van enkele heerlijke hapjes en drankjes.

Bestel uw kleding in de webshop

Bent u op zoek naar nieuwe kledingstukken of heeft u al lang een nieuwe handtas nodig? Kijk dan zeker eens naar het uitgebreide aanbod op de webshop van Monclé Boutique via www.monclé.be. Via de webshop kunt u de volledige collectie online kopen, waaronder ook damesbroeken of nieuwe schoenen. Een bestelling vanaf €100 wordt gratis geleverd in België. Daarnaast bent u natuurlijk ook zeer welkom om een bezoekje te brengen aan de damesboetiek in Heist-op-den-Berg. Op die manier kunnen Monja en Nancy u van persoonlijk advies op maat voorzien.