Art Home
Image default
Dienstverlening

Een grondige opleiding bij de aankoop van uw 3D-laserscanner

Heeft u zojuist een 3D-laserscanner of een puntenwolk laserscanner aangekocht bij MOSEG Technologies, een erkend technologiebedrijf uit Balegem? Wilt u met volle overtuiging dit apparaat in zijn volledige capaciteiten benutten en sublieme resultaten verkrijgen? Raakt u een beetje verloren in de diversiteit aan mogelijkheden en de manier waarop u het toestel het beste kan gebruiken? Dan hoeft u dit niet langer zelf uit te zoeken. Dit bedrijf geeft u niet alleen sterke adviezen over alle modellen van elk soort meetapparaat, maar geeft u ook de vrije keuze om een professionele opleiding te volgen, zodat u goed met uw aankoop overweg kunt. Dit soort aankopen zijn namelijk alleen een goede investering als u het ook ten volle kan benutten.

Opleidingen in verschillende niveau’s

Bij MOSEG Technologies in Balegem kan u een waaier aan professionele opleidingen volgen waarbij u geniet van diepgaande uitleg met als resultaat het goed onder de knie krijgen van de werking van de apparatuur die u heeft aangekocht. Dit gaat vanzelfsprekend in niveau’s, zodat u niet overweldigd wordt wanneer u nog volledig nieuw bent in het vak, of dat u er nog grondiger op in kan gaan, wanneer u al enige ervaring heeft. Een mobiele laserscanner is niet langer de toekomst, maar worden vandaag al gebruikt in de 3D-laserscanner of puntenwolk laserscanner die u zojuist heeft aangeschaft. Volg een basisopleiding, een opleiding voor gevorderden of een diepgaande opleiding waarbij ook het gebruik van processing parameters uitgelegd wordt. Bekijk het aanbod aan mogelijke cursussen op de website van dit bedrijf zelf en leer uw meettoestellen kennen.µ

Profiteer van een praktisch georiënteerde opleiding

Wanneer u ervoor kiest om een opleiding te volgen bij dit bedrijf om op een degelijke manier te kunnen werken met uw puntenwolk laserscanner of 3D-laserscanner, kan u kosteloos en op vraag een attest verkrijgen. Volg deze opleiding individueel of in groep, bij u op locatie of op een afgesproken locatie en stem het af op uw concrete werksituatie. Geniet van een praktisch georiënteerde opleiding en leg hiervoor vandaag nog een afspraak vast bij MOSEG Technologies.