Art Home
Image default
Horeca

Disposables online kopen voor professioneel gebruik

Een disposable is een artikel dat na gebruik direct weggegooid kan worden. De producten zijn handig voor het verpakken van take-outmaaltijden of voor het gebruik binnen een cateringbedrijf. Zo hoeft u of uw klant het servies namelijk niet schoon te maken en weer bij u af te leveren of op te laten halen. Dit kan u enorm veel tijd en kosten besparen. Veel disposables zijn echter gemaakt van plastic. De Disposable Shop zet zich in voor het gebruik van zo min mogelijk plastic, daarom kunt u hier disposables online kopen die zijn gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame materialen.

Welke materialen zijn de milieuvriendelijke oplossing voor plastic verpakkingen?

De Disposable Shop is een webwinkel waar u disposables online kunt kopen voor professioneel gebruik. De artikelen bestaan uit duurzame materialen die in veel gevallen recyclebaar zijn. Denkt u hierbij aan onder andere suikerriet, bamboe, papier en karton. Al deze materialen hebben een lage impact op het milieu. Bovendien wordt er tijdens het productieproces veel minder koolstof uitgestoten dan het geval is bij plastic. U bestelt er bijvoorbeeld houten schaaltjes voor amuses en desserts, folies en thermoboxen om uw gerechten op temperatuur te houden, luxe cateringdozen voor de verpakking van onder andere broodjes, maar ook glazen en bekers. Alle verpakkingen zijn van hoge kwaliteit en hebben een stijlvolle uitstraling. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk cateringbedrijf!

Bekijk het aanbod aan plasticvrije verpakkingsmateriaal

U kunt alle duurzame disposables voor uw catering- of overig horecabedrijf online kopen in deze webshop. Al sinds 1996 zetten de medewerkers zich in voor plasticvrije verpakkingsmaterialen. Wanneer er toch plastic wordt gebruikt, gaat het om biologisch afbreekbaar PLA. Bent u benieuwd geworden naar het gehele aanbod aan verpakkingen of naar wat De Disposable Shop voor u als cateraar kan betekenen? Bezoek dan eens de website of neem contact op met het bedrijf voor een offerte op maat.