Art Home
Image default
Woning en Tuin

Richt je huis rustiek in met steigerhout

Wil jij dat jouw huis de sfeer van het platteland heeft? (Kinder)bedden van steigerhout, steigerhouten kasten en steigerhouten eettafels hebben een robuuste uitstraling die je woning een rustieke uitstraling geven. Richt daarom je huis in met steigerhout! Waar je de beste meubels van steigerhout kunt kopen, vertellen we in dit artikel.

Wat is de betekenis van rustiek?

Het klinkt wel leuk, je huis rustiek inrichten. Maar wat betekent dat? Rustiek betekent letterlijk alles wat met het platteland te maken heeft. Een rustieke sfeer is dus eigenlijk hetzelfde als een plattelandssfeer. Een inrichting met die sfeer maakt veel gebruik van hout en staal. Je wilt dat die twee materialen bij elkaar passen. Daarom is steigerhout de beste keuze. Steigerhout heeft een fraaie grijze kleur die je goed met staal kunt combineren. Daarnaast is steigerhout een recyclebaar product. Kies je voor meubels van steigerhout, dan kies je voor een milieubewuste inrichting.

Wat zijn voorbeelden van rustieke meubels?

De volgende meubels hebben een rustieke uitstraling:

  • Steigerhouten bedden, zoals tweepersoonsbedden, kinderbedden en halfhoogslapers van steigerhout;

  • Steigerhouten kisten en kasten;

  • Steigerhouten tafels, bijvoorbeeld salontafels, eettafels en sidetables;

  • Industriële meubelen, zoals stalen stapelbakken.

Waar koop je rustieke steigerhouten meubels?

Wil jij voor je huis en tuin meubels met een plattelandse uitstraling kopen? Bezoek dan de webshop van VanLonden.com. In deze winkel vind je hoogwaardige meubels zoals bedden, tafels of bijvoorbeeld een tuinbank van steigerhout, maar ook vintage industriële meubelen. Wil jij meer weten over steigerhout, steigerhouten meubels of meubels met een rustieke stijl? Ga dan vandaag nog naar VanLonden.com.