Art Home
Image default
Vervoer en transport

ANA houdt Airbus A380 vloot aan de grond

ANA houdt Airbus A380 vloot aan de grond 

De Japanse luchtvaartmaatschappij ANA heeft verklaard de vluchten met zijn armada van het Airbus A380-vliegtuig overigens op te schorten. De twee A380’s vliegen nu gewoon naar Honolulu. Hoe het ook zij, de Hawaiiaanse autoriteiten zullen vanaf donderdag de vereiste 14-daagse isolaten bestellen voor optredens.

Vervoerders over de hele wereld hebben de Airbus A380 opgericht vanwege de voortdurende pandemische noodsituatie. Hoe dan ook, tot nu toe heeft de Japanse drager ANA zijn A380’s onder Tokyo en Honolulu vervoerd. Vandaag heeft de vervoerder in ieder geval verklaard dat hij de vluchten naar Hawaï zal opschorten.

Deze schorsing is aanvankelijk tot het einde van de week vastgesteld. Desalniettemin is het denkbaar dat, aangezien de Hawaiiaanse isolatiebeperkingen de reisindustrie bijzonder hard hebben getroffen, de ophanging kan worden uitgebreid. Al met al richt ANA bezoekers met de cursus.

4-daagse schorsing

All Nippon Airways heeft in eerste instantie de Airbus A380-administratie voor de volgende vier dagen opgeschort. Twee Airbus A380’s vertrekken vandaag rond avondtijd vanuit Tokyo Narita naar Honolulu. Na deze vluchten, zoals aangegeven door de ANA-boekingsmotor, komt een Airbus A380 pas op 29 maart terug naar de eilanden.

Het is denkbaar dat de vering langer meegaat. De korte schorsing van vier dagen zou ANA in staat stellen om reizigers die ondanks alles moeten reizen, effectief om te boeken voordat verdere datums worden geschrapt, wat een hevige verschuiving van verzoeken veroorzaakt. Talloze vervoerders over de hele wereld vragen reizigers om niet binnen te komen, tenzij ze binnen de volgende 72 uur reizen.

Hoe het ook zij, zonder extra bevestiging of aanvullende gegevens van All Nippon Airways, zal de mammoet van de lucht voorlopig op zondag terugkomen om te ondersteunen. Basic Flying bereikte ANA voor bevestiging, hoe het ook zij, we hadden niets gehoord op het uur van distributie.

Run of the mill A380 administratie

Buiten deze fenomenale omstandigheden werkt ANA momenteel een dagelijkse Airbus A380-administratie naar Honolulu. Dit wordt versterkt door een extra Airbus A380-administratie op zondag, dinsdag en vrijdag.

Zoals het er nu naar uitziet, wordt verwacht dat All Nippon in april zijn laatste Airbus A380 van de Europese producent zal krijgen. Hoewel een paar luchtvaartmaatschappijen hoopten vliegtuigtransporten toe te staan, hebben we nog geen enkel teken waargenomen dat het transport van de A380 zal worden uitgesteld.

Vanaf 1 juni 2020 staat de derde en laatste ANA Airbus A380 gepland om in administratie te gaan bij de Japanse drager. Dit houdt in dat de A380 tweemaal per dag naar Honolulu zal werken.

In het ideale geval is de pandemie van het coronavirus op dat moment in wezen tot rust gekomen. Eerlijk gezegd bevelen de eerste tekenen aan dat het luchtverkeer zich net begint te herstellen in China, wat de grootste hit was. Desalniettemin lijkt het, net zoals het buitengewoonste nog steeds heel wat Europa wil, terwijl er melding wordt gemaakt van het opheffen van lockdowns.

https://flight-tracking.org/