Art Home
Image default
Bedrijven

Welke stijl bruiloft past bij jou?

Ga jij binnenkort trouwen en weet je nog niet zo goed welke stijl bij jouw bruiloft past? Er zijn verschillende stijlen die erg populair zijn voor een bruiloft. Bij elke stijl hoort natuurlijk een bijpassende outfit. Hieronder staan een aantal van de meest populaire stijlen voor een bruiloft op een rij, zodat je weet wat je het beste kunt dragen bij welk thema. Zo kun je wat inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft! Onderstaande tips kunnen je vast op weg helpen.

Vintage

Een vintage thema voor je bruiloft geeft een stoere uitstraling. Het is verrassende met een stoer randje. De combinatie van bijpassende details als ijzer, glas en metaal met felle kleuren en veel bloemen zorgen voor een romantische sfeer op een stijlvolle locatie. Als het op trouwkleding aankomt kun je verschillende kanten op. Heb je donker haar, donkere ogen en hou je van felle kleuren? Dan is een crèmekleurig pak een goede keuze. Als je een lichte huidskleur hebt, is het beter om een ​​warmere kleur te kiezen. Er zullen heust wel genoeg trouwjurken die passen bij jouw thema.

Winter

Ga je trouwen in de winter en dus voor een winterthema? Dan is het perfect om in een van de vele winterthema’s te trouwen. Zo creëer je een natuurlijke winterlook die helemaal bij je past. Daar hoort natuurlijk een trouwpak met een winterse look bij. Denk bijvoorbeeld aan stoffen bij de trouwjurken die karakter toevoegen zoals flanel of tweed. Dit zijn stoffen waar veel wol in zit waardoor je het niet koud krijgt. Daarnaast hebben deze stoffen een dikkere eigenschap, waardoor de outfit een winterse look krijgt. En denk bijvoorbeeld eens aan kleuren zoals wit of lichtblauw.

Bohemian

Oorspronkelijk dateert dit thema uit de 19e eeuw, maar het heeft een comeback gemaakt. Het thema kenmerkt zich door kleurrijke en elegante uitstraling met mooie details. Een echte bohemian trouwjurk hoort hier thuis. Een echte bohemian trouwjurk kenmerkt zich door mooie losse stoffen en hier en daar wat kant. Je kunt je dus wat losser kleden dan het klassieke bruiloftsthema. Zorg ervoor dat je bohemian trouwjurk geschikt is voor dit natuurlijke thema.

Strand

Trouwen op het strand is altijd erg populair geweest. Het is geen verrassing dat het strand vele mogelijkheden biedt. Op het strand kun je een trouwpak kiezen met geweven linnen stof. Of je gaat voor een trouwjurk die een lange jurk heeft. Dit geeft de kleding een zomerse uitstraling. Houd bij een bruiloft op het strand rekening met lichte kleuren die perfect passen bij verschillende accessoires.

https://bruidsmodeoutlet.be/de-trouwjurktrend-van-2021-is-de-bohemian-trouwjurk/