Art Home
Image default
Woningen

Uw pand sneller verkopen? Vertrouw op een vastgoedstylist!

Wist u dat niet alleen de ligging, de prijs en de staat van uw pand het verschil kan maken, maar ook de stijl van het interieur? Bezoekers weten vrijwel meteen of een woning of appartement bij hen past. Het is belangrijk dat potentiële kopers zich meteen thuis voelen. Een smaakvol interieur is alvast een stap in de goede richting. Heeft u geen idee hoe u aan de slag moet gaan? Een professionele vastgoedstylist gelukkig wel! We vertellen u graag meer over IntraStijl, het bedrijf dat elke klant kan helpen met de verkoop van hun woning of appartement.

Zo trekt uw pand meer bezoekers

De aanpak van een vastgoedstylist gaat veel verder dan basic interieurstyling. Elke stap wordt nauwkeurig afgewogen. Zijn er bepaalde pluspunten aanwezig die moeten worden behouden? En wat zou er net wél werken in uw interieur? Een vastgoedstylist heeft genoeg kennis van zaken om efficiënt aan de slag te gaan. De experts van IntraStijl stellen een plan op met tips om zelf toe te passen. Het echte werk? De vastgoedstylist verhuurt prachtige kartonnen items én echte meubelen aan elke klant. U bepaalt zelf welke ruimte u onder handen wil nemen en voor hoe lang u wil huren. Na de samenwerking worden alle meubelen en decoratie-items opnieuw opgehaald door de vastgoedstylist van IntraStijl. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgeloos genieten van uw nieuwe woning terwijl uw oude wordt verkocht aan een eerlijke prijs.

Contacteer het bedrijf voor eerlijk advies

Bent u benieuwd naar hoe een vastgoedstylist meer potentiële kopers kan opleveren? De vriendelijke medewerkers van IntraStijl weten hoe ze aan het werk moeten gaan. Leg meteen een afspraak vast om de mogelijkheden van uw woning of appartement in kaart te brengen. U kan het bedrijf contacteren via e-mail of via telefoon. Twijfel niet langer, met een vastgoedstylist verloopt uw verkoopproces net iets vlotter! 

https://www.intrastijl.be/