Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw dataopslag in een private cloud

De data en gegevens van uw bedrijf veilig bewaren, het is tegenwoordig een ware uitdaging. Daarom is een samenwerking met een professioneel IT-bedrijf geen overbodige luxe. Een voorbeeld van een bedrijf waar u terechtkunt voor een samenwerking is Twido. Twido is een IT-bedrijf gevestigd in Huldenberg. Dat ligt tussen Brussel en Leuven. Het bedrijf biedt tal van diensten aan om de bedrijfsprocessen binnen uw onderneming vlotter en efficiënter te laten verlopen. Zo biedt het een private cloud aan voor uw dataopslag. Daarnaast kunt u er terecht voor hostingoplossingen en facturatietools. Ontdek hieronder meer over de diensten van dit ervaren IT-bedrijf.

Meer over de diensten van dit gespecialiseerde bedrijf

Als u kiest voor Twido als IT-partner, dan mag u er zeker van zijn dat uw IT-infrastructuur in goede handen is. Kiest u er bijvoorbeeld voor om data op te slagen in een private cloud? Dan bent u zeker dat uw gegevens veilig zijn. Dat komt omdat er bij dataopslag in een private cloud, waar Twido voor zorgt, altijd een back-up wordt gemaakt van de gegevens. Wilt u bijstand op vlak van hosting? Dan kunnen de medewerkers van dit bedrijf zorgen voor een eigen domeinnaam, een e-mailadres en het aanmaken van een gepersonaliseerde website. Natuurlijk wordt er automatisch gezorgd voor een veilige hosting van die website.

Ontdek de mogelijkheden die u heeft bij dit bedrijf

Als u naar de website van dit bedrijf surft, dan kunt u meer lezen over de diensten en de mogelijkheden die u heeft als u een samenwerking aangaat met hen. U vindt er ook contactgegevens terug als u vragen heeft over dataopslag in de cloud of een andere dienst, zoals webhosting. De medewerkers helpen u met veel plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. In zee gaan met dit bedrijf, is kiezen voor een efficiënte samenwerking.

https://www.twido.be/nl/