Art Home
Image default
Vakantie

Single reizen is een uitkomst voor singles

De perfecte vakantie beleef je met single reizen. Ben jij single, en wil je genieten van een leuke georganiseerde vakantie? De single reizen van One2gethertravel zijn ontworpen voor jou. Als single heb je specifieke behoeftes en wensen waaraan deze reizen tegemoet komen. Je gaat met een hele groep singles weg, dat erg gezellig is. Waar wil jij naartoe? Er zijn veel verschillende spannende mogelijkheden, van zonvakantie tot wintersport en van dichtbij tot heel ver weg. Heb jij ook al zin om op singlereis te gaan? Hier vind je meer informatie.

Wat zijn single reizen precies?

Een singlereis is een georganiseerde groepsreis, maar dan voor single mannen en vrouwen. Bij One2gethertravel betekent dat, dat je met een stuk of 20 anderen op reis gaat. Er zijn heel veel verschillende groepsreizen te kiezen: er is er altijd wel eentje die bij jou past. Tijdens deze reis leer je de andere singles natuurlijk goed kennen.

Zelf op pad? Of op excursie met de groep?

Wat is de perfecte vakantie voor jou? Op singlereis mag je zelf kiezen wat je doet. Als je zin hebt om met de groep op stap te gaan, is er altijd wel een leuke georganiseerde excursie of activiteit. Maar je kunt ook afwijken van het programma, als je zelf op pad wilt. Het is een vakantie, dus alles is vrijblijvend en niets word je verplicht.

Single reizen met jonge of oudere singles

Als single wil je natuurlijk wel op reis met een groep mensen die bij jou past. Het gaat er immers om dat je nieuwe vrienden maakt op reis, en dat je samen een mooie vakantie beleeft. De juiste samenstelling van de groep is dan ook erg belangrijk. Op singlereis ben je altijd op reis met leeftijdsgenoten. Voor vijftigplussers en ook voor alleenstaande ouders zijn er losse singlereizen die georganiseerd worden. Zo weet je zeker dat je mensen treft bij wie je aansluiting kunt vinden.

Op reis met een leuke groep singles

Op singlereis leer je altijd veel nieuwe mensen kennen. Het is de perfecte manier voor singles om op vakantie te gaan met een groep. Lijkt het jou ook wat?

https://one2gethertravel.nl/