Art Home
Image default
Winkelen

Paraplu laten bedrukken bij Plushop

Zoek jij een ideale relatiegeschenk? Laat je paraplu bedrukken door Plushop.nl. Een paraplu is natuurlijk altijd een praktische cadeau om te geven in Nederland. Het weer is zo onvoorspelbaar dat je er beter een teveel dan te weinig kan hebben. Maar het is niet alleen praktisch, het is ook een cadeau waarmee je blijkt geeft aan jouw zakenpartner dat je diegene waardeert. En oh ja, je maakt ook mooi reclame voor jouw bedrijf.

Bijna alle bedrukking mogelijk bij Plushop

Er zijn veel verschillende soorten paraplu’s. Dus ook veel opties om uit te kiezen. En dan heeft iedereen ook nog eens verschillende eisen en verwachtingen. Bij Plushop doen we er alles aan om aan de behoeften van de klant te voldoen. Dat is voor ons geen enkel probleem. We vinden het belangrijk dat elke klant met tevreden gevoel een paraplu in ontvangst neemt. Laat ons weten wat je verzoek is of stuur een afbeelding op en wij regelen het!

Kleine of grote aantallen

Een kleine hoeveelheid paraplu laten bedrukken? Geen enkel probleem bij Plushop. Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van meerdere paraplu’s bedrukken voor klanten die meerdere relatiegeschenken cadeau willen doen. Maar ook grotere hoeveelheden kunnen door Plushop bedrukt worden. 

Korte lijntjes en snelle levering

Als jij één of meerdere paraplu’s wilt laten bedrukken, plaatst dan een bestelling op Plushop.nl. Wanneer jij een bestelling geplaatst hebt gaan we aan de slag met de bedrukking. Het bedrukken doen we zelf. Dat vinden wij belangrijk, want de lijntjes zijn dan kort en we geloven dat wij daarmee de bedrukking zo goed mogelijk én naar wens kunnen uitvoeren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Neem gerust contact op

Meer weten over het bedrukken van paraplu’s? neem contact op via Plushop.nl. Ook voor hulp bij het bestellen kunt u contact met ons opnemen.