Art Home
Image default
Vakantie

Organiseer dagreizen bij deze organisatie

Dagreizen kunnen heel uiteenlopende vormen aannemen. Zo kunt u met een jeugdvereniging een uitstapje maken of gaat u met de school op excursie. Om dit allemaal in goed te laten verlopen is fijn vervoer van groot belang. Bij De Reisvogel in Waregem in de provincie West-Vlaanderen kunt u terecht voor een veilig en vlot busvervoer. Met 13 autocars en 20 ervaren chauffeurs ter beschikking krijgt u altijd de beste service en rijdt u mee in een comfortabele bus. Sinds 1929 weet deze specialist al op een fijne manier mensen naar een bestemming te brengen en bij afloop veilig terug op de thuisbasis te zetten. De meest diverse gezelschappen kunnen bij hen terecht.

Geniet van een mooie trip

Wilt u op De Reisvogel uit Waregem rekenen voor uw dagreizen in en rondom West-Vlaanderen? Of wilt u op een meerdaagse reis gaan ver daarbuiten? In beide gevallen staan de chauffeurs voor uw klaar. De specialisten van deze onderneming zijn daarnaast ook bereid om een verrassingsreis te organiseren voor u en uw gezelschap. U pakt simpelweg het benodigde in en stapt op de bus om mee te gaan op een fijne trip. Als u liever de touwtjes zelf in handen neemt, kunt u uiteraard de bestemming zelf op voorhand bepalen. Uw wensen staan in ieder geval centraal in deze betrokken en persoonlijke dienstverlening.

Contacteer de medewerkers

Om er zeker van te zijn dat er op de datum van uw uitstap vervoer beschikbaar is, neemt u het best tijdig contact op met de medewerkers van De Reisvogel. Zij leggen dan alle mogelijkheden voor dagreizen aan uw voor en bespreken samen met u wat het beste voor uw omstandigheden is. Op de website beschikken ze eveneens over een fotoalbum waarop u de verschillende voertuigen kunt bewonderen. U kunt ook een offerte aanvragen via het makkelijke contactformulier dat zij online aanbieden.

https://www.reisvogel.be/