Art Home
Image default
Aanbiedingen

Nooit meer grasmaaien met kunstgras

Heeft u een hekel aan frequent grasmaaien, kies dan voor kunstgras in uw tuin of speelplaatsen. Het scheelt u een hoop tijd en zorgen. Met kunstgras heeft u een ruime keuze in het soort gras. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gras voor uw tuin, voor een speeltuin of voor uw (dak)terras? Tussen alle verschillende soorten gras vindt u zeker degene van uw voorkeur. Daarnaast bestaat er ook kunstgras voor binnen. Op beurzen of evenementen kan wat groen gras een fijne sfeer geven. Creëer een horeca paviljoen of een speelplaats voor de kinderen met een zachte ondergrond.

Geniet van 10 jaar garantie bij de Kunstgrasgigant

Een fijne winkel om uw kunstgras te kopen, is de Kunstgrasgigant. Dit bedrijf vindt u op 11 plaatsen in Nederland, er is dus ook bij u in de buurt wel een vestiging te vinden. Op de grote showterreinen kunt u de verschillende grassen bekijken. Natuurlijk wordt u in de winkels ook voorzien van persoonlijk advies. Koopt u liever online? Dan kunt u altijd even bellen als u graag advies wilt. Als u uw kunstgras hier komt kopen, dan kunt u rekenen op maar liefst 10 jaar garantie. Dat betekent dus 10 jaar lang zonder enige zorg genieten van een prachtige groene grasmat.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Bij de Kunstgrasgigant wordt het gras geleverd tegen zeer scherpe prijzen. Doordat het gras direct uit de fabriek aan u geleverd wordt, kan de prijs laag gehouden worden. Daarnaast is er een outlet met restanten waar u helemaal voor een lage prijs uw kunstgras kopen kunt. Wilt u het gras liever niet zelf leggen, maar laten leggen? Ook dit is geen enkel probleem met de aanleg service van de Kunstgrasgigant. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, of er bijvoorbeeld ook nog geëgaliseerd moet worden et cetera, kunt u op de website de verschillende tarieven hiervoor vinden.

https://www.kunstgrasgigant.nl/