Art Home
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een piercing of tattoo zetten bij deze tattooshop in Turnhout

Voor professionele piercings of tattoos ga je naar The White Rabbit Tattoo. De vakkundige artiesten van deze tattooshop in Turnhout werken hygiënisch en veilig om het mooiste resultaat voor jou te bereiken. Tijdens een afspraak bespreken ze graag de mogelijkheden met je. Welke stijl, grootte of plaatsing je ook wilt, deze professionals realiseren graag jouw ontwerp. Van teksten tot cartoons of tribal; ze beheersen alle stijlen die jij je maar kunt bedenken.

Deze shop zet veilig en vakkundig een tattoo of piercing

Wil jij graag een betekenisvolle tattoo laten zetten? De experts van deze tattoostudio beheersen samen allerlei uiteenlopende stijlen. De één is gespecialiseerd in neo-traditioneel, Japanse stijl en Old School terwijl de ander prachtige realistische, gekleurde en fine line tattoos zet. Deze artiesten bespreken graag met je hoe jouw ontwerp het beste tot zijn recht komt. Je kunt ook bij deze specialisten terecht om een piercing te laten zetten. Dankzij de deskundige, veilige en hygiënische werkwijze heb je de grootste kans op het mooiste resultaat.

Bij deze studio ben je verzekerd van een goede sfeer en een prachtig resultaat

Deze tattooshop in Turnhout staat bekend om een gezellige sfeer en professioneel werk. De sfeer is bepalend voor jouw ervaring tijdens het tatoeëren. Het is immers belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de persoon die een permanent kunstwerk op je lichaam zet. Daarnaast werken deze specialisten volgens de hygiëneregels om de kans op infectie zo veel mogelijk te beperken. Zij staan garant voor een ontspannen sfeer en een langdurig, geweldig resultaat.

Plan een afspraak in om jouw idee te bespreken met deze experts

Deze specialisten helpen je graag om jouw idee te realiseren. Je bespreekt eerst het ontwerp met deze professionals om de grootte en de plaatsing te bepalen zodat je het mooiste resultaat bereikt. Neem contact op met deze experts en plan een afspraak in bij deze tattooshop in Turnhout.