Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

In dit businesscenter in Turnhout huurt u ruimtes voor uw bedrijf

Wie op zoek is naar een eigen ruimte voor zijn bedrijf, merkt al snel dat dit een moeilijke zoektocht is. Want waar vindt u een ruimte die precies groot genoeg is, die alle faciliteiten heeft die u nodig heeft en die niet overdreven duur is? Een handige oplossing kan zijn om een ruimte te huren bij een businesscenter. Een goed voorbeeld van zo’n businesscenter is BIZZ 22 in Turnhout. Dit is een grote site met onder meer kantoren, magazijnruimtes, productieruimtes, … Deze kunt u huren voor uw bedrijf. Er zijn al vele bedrijven bij hun actief. Misschien wordt uw bedrijf binnenkort wel een van hen!

Hier kunnen u en uw medewerkers optimaal werken

Werken gaat een pak vlotter wanneer u dit in een aangename omgeving kunt doen. In dit businesscenter in Turnhout is er bijzonder veel lichtinval, waardoor het er aangenaam vertoeven is. De kantoren zijn ook zeer modern en mooi ingericht. Het bedrijvencentrum is gelegen vlak bij een park, zodat u tijdens uw pauzes of voor of na het werk een rustgevende wandeling kunt maken. Voor de meer fanatieke sporters is er ook een fitness op de site zelf. Sporten verhoogt de concentratie, dus dit is de ideale werkpauze! Er is daarnaast ook een catering op de site. Wilt u een bedrijfsdiner organiseren, of heeft u plannen voor een persoonlijk diner na het werk? U hoeft het niet ver te zoeken. Er is ook voldoende parkeerruimte en ruimte voor fietsen. Het businesscenter is gemakkelijk te bereiken, zowel vanaf de snelweg als vanaf het centrum van Turnhout.

Huur snel uw ideale ruimte

Klinkt dit als de ideale ruimte voor uw bedrijf? Bezoek dan snel hun website en ontdek alle ruimtes die momenteel vrij zijn. Zorg ervoor dat u snel bent, want anders is de ruimte die u wilde misschien al verhuurd! Neem ook zeker contact met hen op indien u nog vragen of opmerkingen heeft.